Спорт

ЦСКА с лагер в България през лятото. Червените са се разбрали и с основен футболист за нов договор

   
ЦСКА с лагер в България през лятото. Червените са се разбрали и с основен футболист за нов договор

ЦСКА ще проведе летния си подготвителен лагер в Банско. Още преди две седмици изпълнителният директор Стоян Орманджиев анонсира, че „армейците“ няма да спазят традицията си за тренировки в Австрия, а ще се готвят в България, пише БЛИЦ.

В родния планински курорт „армейците“ ще проведат няколко международни контроли, които тепърва ще бъдат уточнявани. Сред вариантите са отбори от Румъния и Кипър, а от родните тимове – Черно море и Локомотив (Пловдив).

Всичко обаче зависи и от това, дали ЦСКА ще се класира за Лигата на конференциите. Това ще определи и датата за старта на лятната подготовка. Със сигурност ще бъде в периода между 10 и 15 юни.

За последно „червените“ проведоха изцяло лятна подготовка в България през 2015 г. Тогава отборът беше изваден от елита и пратен в Югозападната Трета лига и се готвеше за новия сезон в Тетевен.

Отсега се знае също така, че през идната зима ЦСКА ще е на подготовка в Турция.

Ръководството на ЦСКА се е разбрало с основен футболист за подновяване на договора му. Става въпрос за бразилския вратар на „червените“ Густаво Бусато. Това съобщиха  от „Мач Телеграф“. Както е известно, настоящият контракт на опитния страж изтичаше след края на сезона и не беше ясно дали той ще получи предложение за нов договор.

 


Анкета

Следите ли европейското първенство по футбол?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14