Шоу

Лятно арт училище в Галерия Vivacom Art Hall Oborishte 5

   
Лятно арт училище в Галерия Vivacom Art Hall Oborishte 5

За всички деца, които ще бъдат в София през лятната ваканция, ние от Галерия Vivаcom Art Hall Oborishte 5 за втора поредна годинаподготвихме страхотна креативна програма„ЛЯТО В ГАЛЕРИЯТА“ 2024, подходяща задеца между 6 и 11 год. Проектът включва много арт занятия с образователни елементи, както и възможности за развитие и забавление, които ще останат незабравим спомен за всяко дете! Периодът на провеждане e от 01.07.2024 г. до 30.08.2024 г., като активностите ще се осъществяват всеки делничен ден от 10:00 ч.до 17:00 ч.

Този път малките творци ще имат уникалната възможност да участват в безброй артистични ателиета и уъркшопи през двата летни месеца - юли и август, и ще могат да се докоснат до още повече изкуства, чрез които истински ще се обогатят и забавляват.

Програмата на нашето лятно училище е разработена така, че да бъде интерактивна и приятна, с много забавни игри, интересни предизвикателства и възможности за общуване. В нея сме включили: художествени ателиета, в които Вашите деца ще могат да развият своите умения и въображение, както и музикален, фотографски, театрален и танцов уъркшоп, ателиета по френски и испански език с преподаватели сугестопеди, както и прожекции на любими детски филми, посещения на музеи и галерии, игри на открито и много други забавления. За децата ще се грижи не само екипът на Галерията, но и много преподаватели професионалисти в своята област.

*В цената на Лятната програма са включенивсички необходими художествени материали и специфични пособия, без вкл. обяд.

*Разгледайте темите на занятията, седмичната програма/активности,записвания, цена, опциите за изхранване на децата, както и повече информация ТУК.

* Всеки записал се и заплатил таксата до 30.05.2024 г. ще ползва 10% отстъпка от цената.

*За повече информация и записвания: 0876/555515 или [email protected]

 


Анкета

Следите ли европейското първенство по футбол?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14