Шоу

Андреа си показва прелестите за 18.99 долара на месец

   
Андреа си показва прелестите за 18.99 долара на месец

Андреа е намерила ново приложение на силиконовите си гърди. След като години наред ги показваше в попфолк клиповете си, по участия и по кориците на родните списания, блондинката ще ги използва в нов бизнес. Андреа продава еротичните си фотоси на любителите на подобно съдържание в платформата OnlyFans, която на запад е доста популярна.

Певицата открай време отделя време и енергия за популяризирането си в еротичната платформа, но едва отскоро споделя профила си там и с родната аудитория. Иначе досега блондинката само споменаваше платформата или за опита си в нея, но с шеговит тон, предимно при включванията си на живо в социалните мрежи, за да разговаря с почитатели. Така че все имаше доза неяснота дали говори сериозно, че действително качва свои снимки в платформата.

Тези дни Андреа сподели профила си в OnlyFans във Фейсбук и всеки желаещ неин почитател имаше възможността да се абонира. За жалост, без предварително да разгледа съдържанието от еротични фотоси. Андреа иска 18.99 долара на месец от всеки, жадуващ да я гледа разголена. Там имало и съвсем натурални кадри на интимните ѝ части, твърдят запознати.

Не е много сигурно, че абонатите от родината ще са много, предвид че вече са я виждали по кориците на мъжки списания и по участия, за които Андреа често подбира тоалети, оставящи съвсем малко на въображението, пише hotarena.net.


Анкета

Следите ли европейското първенство по футбол?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14