Шоу

Мадона се раздели с 30-годишния боксьор

   
Мадона се раздели с 30-годишния боксьор
  google

"Материалното момиче" отново е на пазара. Съобщава се, че Мадона и гаджето ѝ Джош Попър са се разделили след едногодишна връзка.

Според американското издание "Сън" 65-годишната певица и 30-годишният треньор по бокс трудно намирали време един за друг по време на турнето ѝ “Celebration”, което приключи по-рано този месец.

“Мадона почти не се е виждала Джош в продължение на месеци, защото графикът ѝ е бил толкова натоварен. Нещата просто се разминаха”, каза пред източник изданието.

“Наистина нямат лоши чувства един към друг — те все още се обичат.”

Вътрешният източник добави: “В момента връзката им е невъзможна, но остават приятели.”

През март миналата година Page Six ексклузивно съобщи, че Мадона е била забелязана да подкрепя Попър на един от боксовите му мачове в Ню Йорк.

Поп звездата потвърди романса си с Попър дни по-късно, когато публикува снимка, на която тя и бившият играч от НФЛ се целуват, докато и двамата са маскирани и облечени изцяло в черно.

Източници обаче съобщиха на Page Six, че връзката е била рекламен трик, за да помогне за популяризирането на фитнес залата на Попър.

Попър изглежда е подкрепял изключително успешната кариера на Мадона и дори е пътувал с нея, за да присъства на някои от датите на турнетата ѝ.

По време на шоуто ѝ в Бруклин през декември 2023 г. той блесна с широка усмивка, докато седеше на стол заедно с певицата на сцената за част от шоуто, в която оценяваха движенията на танцьорите на хита ѝ “Vogue”

Мадона дори се наведе, за да целуне по бузата красавеца пред публиката.


Анкета

Следите ли европейското първенство по футбол?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14