Новини

Цонева: В управление с ДПС ние няма как да бъдем

   
Цонева: В управление с ДПС ние няма как да бъдем

"Всеки ден от кампанията съм в срещи с хора, за да мога да ги чуя и да свърша работа. Разградският район е такъв с много проблеми. Трябва да се направят много инвестиции, свързани с транспорта, здравеопазването и още. Такива механизми, в които има повече откритост, предизвикват и положителни реакции. Искам хората да чуят нашите идеи, ние да чуем техните проблеми и е важно повече хора да отидат на 9 юни до урни", пише ФАКТИ.

Това заяви в ефира на БНТ Антоанета Цонева от "Демократична България".

"Тази кампания е наситена някак с това да се потиска желанието на хората да излязат и да упражнят своя глас. Компромати много, искат и гледат само да изкарат всички маскари. Затова пак повтарям, гледам да се срещна очи в очи с хората, за да мога да има разкажа идеите ни".

"На хората дълго време им беше обяснявано, че България е една бедна страна и че те трябва да се примирят с това, а това далеч не е така", поясни Цонева.

"Моето усилие и усилието на моите колеги е това- да излязат хората да гласуват.

""Искаме да получим сила от хората за тези избори, за да можем да наложим нашия дневен ред. Било то с пенсиите, за които отстоявахме много, но има и много други проблеми, които чакат решение", каза още тя.

"В управление, в което ДПС участва, ние няма как да бъдем", заяви категорично Цонева.

"Формулата, която ГЕРБ и ДПС предлагат пред обществото, видяхме докъде ни доведе. Моят ангажимент е това да спре", обясни тя.

"Управлението се основава на правила и всеки трябва да бъде равен пред закона, моля хората за шанс, за да се случи всичко това".