Анализи

Кръводарителска кампания в Pulse!

   
Кръводарителска кампания в Pulse!

На 27 и 28 юни, Пулс организира специална кръводарителска кампания под надслов „Пулсирай за другите: дари кръв, спаси живот“, заедно с Националния център по трансфузионна хематология. В тези два дни, нашите обекти ще се превърнат в места за спасение и надежда, където всеки един от вас може да направи разликата и да помогне за спасяването на животи.
Даряването на кръв подобрява сърдечно-съдовото здраве, стимулира производството на нови кръвни клетки и понижава риска от сърдечни заболявания.

Кампанията ще се проведе в нашите обекти, където медицински екипи ще бъдат на разположение за да осигурят безопасно и комфортно кръводаряване.

Дарявайки кръв, вие не само помагате на тези, които се нуждаят от нея, но и ставате част от една благородна кауза. Присъединете се към нас на 27 юни от 9 до 13 часа в Пулс Младост и на 28 юни от 9 до 13 часа в Пулс България, и нека заедно покажем, че сърцата ни пулсират за една добра кауза.

Защо да дарите кръв?

Кръводаряването е акт на съпричастност и милосърдие, който може да спаси множество животи. Всяка дарена кръвна единица може да помогне за спасяването на до три човешки живота. Чрез този акт на съпричастност, ние можем да помогнем на болни и пострадали хора да получат втора възможност за живот.

Според Световната здравна организация, недостигът на кръв е глобален проблем, като на всеки две секунди някой се нуждае от кръв, а около 36 000 единици кръв са необходими всеки ден.

Как да се включите?

Не е нужно предварително записване. Достатъчно е да посетите Пулс Младост на 27 или на 28 юни в Пулс България между 9:00 и 13:00 часа.

Всеки, който се включи в кампанията, ще получи като знак на благодарност едноседмична карта за Пулс.

Защо Пулс организира тази кампания?

В Пулс вярваме, че здравето и доброто физическо състояние са неразривно свързани със социалната отговорност и съпричастност. Нашата мисия винаги е била да подкрепяме общността и да насърчаваме здравословен начин на живот. Кръводарителската кампания „Пулсирай за другите: дари кръв, спаси живот“ е естествено продължение на нашите усилия да направим света по-добро място.

Присъединете се към нас! Нека покажем, че сърцата ни пулсират заедно! Очакваме ви с отворени врати и големи сърца в нашите обекти на Пулс!


Анкета

Следите ли европейското първенство по футбол?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14