Шоу

Бен Афлек и Дженифър Лопес се появиха за пръв път заедно на дипломирането на дъщеря му (СНИМКИ)

   
Бен Афлек и Дженифър Лопес се появиха за пръв път заедно на дипломирането на дъщеря му (СНИМКИ)

Бен Афлек и Дженифър Лопес оставиха проблемите си в брака настрана, за да подкрепят семейството си във важен момент.

51-годишният Афлек и 54-годишната Лопес бяха забелязани заедно в Лос Анджелис в четвъртък, 30 май, когато се отправиха към тържествата по случай завършването на гимназията на дъщеря му Вайълет. 18-годишната Вайълет е дъщеря на Афлек от брака му с актрисата Дженифър Гарнър, както и 15-годишната Серафина и 12-годишния Самюел.

Бен Афлек беше облечен с костюм и носеше кошница с розова опаковъчна хартия, докато Лопес, носеща слънчеви очила и забила поглед в земята, вървеше до него. Майка му Крис Ан Болд вървеше зад двойката на улицата.

Появата на Бен и Дженифър заедно в четвъртък бележи първия път, в който те са виждани заедно от 19 май насам, когато двойката беше заснета заедно пред театър "Аеро" в Санта Моника, Калифорния.

Двамата дори заживяха отделно в Лос Анджелис, докато преминават през напрежение в брака си, съобщиха източници на сп. Пийпъл. Тя е заета с подготовката на концертното си турне и с промотирането на филма си "Атлас" на Netflix, докато Афлек снима филма "Счетоводителят 2".

Междувременно 52-годишната Дженифър Гарнър сподели в Инстаграм снимки, на които плаче, докато присъства на церемонията по изпращането на Вайълет от випуск 2024 г. преди дипломирането ѝ.


Анкета

Следите ли европейското първенство по футбол?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14