Новини

Български гласъ ще бъде рупор на гласа на българския гражданин

   
Български гласъ ще бъде рупор на гласа на българския гражданин

"Ние от "Български глас" ще бъдем рупор на гласа на българския гражданин. Не гласът на посолствата и олигархията, а на българския гражданин. Ние ще сме нечутия и непредставения глас на българския гражданин", каза председателят на "Български гласъ" Георги Попов. Партията е с номер 6 в бюлетината за избори за Народно събрание.
"Гласът на достойните българи не се чува, няма представителство нито в Народното събрание, нито в Европейския парламент - видно е. Гледайки резултатите от последните социологически проучвания на общественото мнение за нагласите за предстоящите избори виждаме, че същите стари са се наредили да влязат в един следващ парламент, което според нас обезсмисля и следващия парламент, и изборите, защото видяхме, че при това съотношение нищо не се получава. Затова "Български гласъ" ще се опитаме да дадем алтернатива", каза още Попов.
„На въпрос към какъв тип избиратели са се насочили с посланията си той отговори: "Насочили сме се към достойните хора, които търсят в народното представителство ценности, идеали, принципи, не тези, които гласуват за пари или конкретна личност. Далеч сме от вождизма и сектантството, напротив - търсим хора, които могат да оценят идеи, принципи, идеали". Георги Попов обеща "Български гласъ" да се стреми към подобряване на образованието, индустрията, здравеопазването, транспорта, а като основен проблем на страната посочи, че съществува на кредит. Затова поиск коренна промяна на средата.
"Български гласъ - Алтернатива има" с номер 6 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 


Анкета

Одобрявате ли Даниил за нов патриарх на България?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14