Новини

Всички си спомниха Светлана Гущерова, само свекърът ѝ не се вълнува има ли зъби

   
Всички си спомниха Светлана Гущерова, само свекърът ѝ не се вълнува има ли зъби

Олимпиецът по борба Кирил Терзиев и плеймейтката в ожесточен спор кой на кому дължи пари и кой на кому посегна. Нерадостна е съдбата на инфлуенсърките. Спечелят някой поразголен конкурс, викнат ги в 2-3 шоупрограми и може и да си намерят мъж. А после хората те забравят. И борбата да им припомниш коя си, е буквално със зъби и нокти.

Поне за Светлана Гущерова - за която все още не е съвсем ясно дали олимпийският медалист по борба Кирил Терзиев е избил зъбите ѝ, или тя си ги е избила в опит да го наплюе. Но пък за три дни всички се сетиха коя е Светлана Гущерова. Тези, които не се сетиха на първо четене, потърсиха в интернет. Май само бащата на съпруга ѝ Християн и неин свекър не се вълнува от този шум - бизнесменът и бивш депутат от БСП Добромир Гущеров.

“Не се интересувам от семейството им. Моля, не ме занимавайте”, каза бизнесменът, когото “24 часа” потърси. Бащата на Християн Гущеров е в чужбина със съпругата си Диана.

По сигнал на Светлана Гущеровапрокуратурата повдигна обвинение на олимпийския медалист по борба Кирил Терзиев за закана с убийство. А Гущерова разказа своята версия в социалните мрежи.

Плеймейтката твърди, че Терзиев е счупил предните ѝ зъби и е откъснал част от косата ѝ през прозореца на колата. Пред “24 часа” обаче той отрече да е удрял Гущерова. Обаче имал да си взема пари от нея и мъжа ѝ. Финалът бе, че накрая плеймейтката се закани и извади и кадри от охранителни камери. На записите се вижда, че Терзиев се пресяга през прозореца на колата и хваща Светлана Гущерова за бретона, а тя при дръпването се удря във вратата. При тази схватка зъбите ѝ си остават на място, имало само засегнати фасети на 36-годишната жена, сочи полицейска експертиза.

Светлана Гущерова твърди, че Кирил Терзиев я е нападнал на 3 юни, малко след 20 ч, докато се прибирала с мъжа си и три от децата си. Според Гущерова спортистът ги е причакал.

“Със съпруга ми и децата се прибирахме. Живеем на бул. “България”, когато спряхме пред кооперацията, оставих мъжа ми да слезе да отвори подземния гараж отвътре. Докато завивах отстрани в улицата до кооперацията, видях една наша стара кола. Много добре я познавам и знам кой я кара. Не съм го видяла да кара зад мен, засичам го пред кооперацията, пред нашия гараж, той няма как да дойде отдолу, защото е задънена улицата. Спрях да го питам какво прави тук и дали не ме следи, а той ми отговори, че е дошъл да види дали сме тук”, разказа своята версия за сблъсъка Гущерова. 

“Къде е тази твоя дебела свиня, ще ви убия, ще ви съсипя”, казал още Терзиев на плеймейтката. По думите ѝ борецът казал, че познава шефа на Четвърто районно и няма да му направят нищо, отново ще се “смачка” сигналът ѝ. “Това не е първият сигнал срещу него. Преди време нападна мъжа ми и му открадна телефона. Сигнал пак подадохме в същото районно, но нищо не се случи”, твърди Гущерова. 

Светлана и Терзиев се познавали от 2010 г. Той бил на сватбата ѝ, а с мъжа ѝ Християн не се познавали добре, сближили се по време на пандемията. “Не знам защо е конфликтът. Той е вманиачен по нашето семейство, чисто луд е и психично болен. Казва, че е за пари и че ние му дължим. Прави се на лихвар. Не знам каква сума е в неговата глава, ние не му дължим нищо”, разясни тя. 

Олимпийският бронзов медалист от игрите в Пекин Кирил Терзиев обаче има различна версия. “Дал съм им купища пари - разкрива спортистът, без обаче да назове сума. - Все обещават да ги върнат, но не го правят. Сещам се за поне още десет души, на които дължат”, довери Терзиев. Той дори бил взел Светлана на работа, за да може плеймейтката да има осигуровки, а тя не ходела на работа. Терзиев е застраховател и има офиси в София.

Гущерови са разорени и само демонстрират луксозен живот, обяви още Терзиев. “Християн идва при мен и иска пари, за да не го остави Светлана. Последния път се разплака пред мен, защото били резервирали почивка, но нямали пари да си я платят. А ако не заминели, щяла да го остави. И се разплака и ми казва: “Моля ти се, батко, ти си ми последната надежда”. Просто целият живот, който демонстрират, е фарс. Не плащат на никого. Излъгаха сума ти детегледачки с пари. Обещаваха им апартаменти, но нищо. Дал съм две коли като първоначална вноска, за да може Християн да си купи така мечтания от него “Майбах”. Кара го известно време. Спря да плаща лизинга. И им го взеха”, каза още олимпийският медалист.

Той добави, че финансовото състояние на Гущерови отдавна е на червено. “Нямат пари и това е, колкото и да не им се иска. Живеят в 40 квадрата. Стоят си вкъщи, не излизат, защото нямат възможност”, твърди Терзиев.

“Аз му помогнах като на приятел с пари, като на човек, на който жена му е бременна. За мен тези хора нямат приятели.

От Християн баща му Добромир се отрече, защото разпродаде всичките му имоти, без да си остави един дом, в който да живее с жена си и четирите деца. Болна ми е темата, обидно ми е отношението им. Виждам, че се получава да се правят те на жертвите. Но истината ще излезе наяве”, разказва Терзиев.

Според него Светлана има подадени сигнали в полицията срещу собствения си мъж, откакто са съпрузи.  “Досега никога не е повдигано обвинение, че я е пребил мъжът ѝ, макар тя да е пускала какви ли не жалби срещу него. Но за тях двамата е нормално да разиграваш полицията, нормално е да взимаш пари от приятели и да не ги връщаш. Иначе аз разполагам с хронология на чатовете с Християн. Последно ми пишеше, че Светлана искала да се разведат. Това са такива трикове, за да не дойде на срещата, на която исках да ми върнат парите. А в същото време разбирам, че те са в някакъв офис и си пият. Това са хора, които манипулират. Отделно тя има и няколко опита за самоубийство. Но тези хора са само за съжаление”, споделя Терзиев.

Един от случаите, когато отново се смилил над приятелите си, бил, когато Християн му поискал пари да нахрани децата си. “Пратих му 1000 лв. да си купят ядене. И отсреща какво получих - ето това отношение”, казва спортистът. 


Анкета

Ще гласувате ли на нови избори през есента?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14