Шоу

Хороскоп за днес - 10 юни

   
Хороскоп за днес - 10 юни
  google

Овен

Известно напрежение ще чувствате през днешния ден. Не е много разумно да участвате в масови прояви. В традиционните си дела проявете повече търпение, дори да ви е трудно.

Телец

Работите няма да зависят само от вас и това може да ви нервира, но пък предложенията, които ще получавате ще са доста изгодни, не ги отхвърляйте с лека ръка.

Близнаци

Един доста добър ден, ще съумявате да виждате ситуациите от всички възможни страни, с всички плюсове и минуси и това ще ви помогне да вземете най-доброто решение. Най-вече в любовта. Ще сте наясно с чувствата си, а това съвсем не е малко.

Рак

Ще имате известни трудности през днешния ден, не ги драматизирайте, а погледнете с чувство за хумор. Публичните изказвания и прибързаните действия не са във ваша полза.

Лъв

Ден като ден. Обикновените неща ще стават както и до сега, можете да постигнете добри резултати в службата, но не очаквайте сериозно издигане именно днес.

Дева

Лесно ще ви забелязват и оценяват качествата ви, но съмненията са нещо, за което сами трябва да си помогнете. Поработете върху това.

Везни

Не са изключени проблеми. Трябва да сте по-внимателни и търпеливи. Прибързаните действия и желанието за словесни двубои няма да ви донесат добри резултати.

Скорпион

Ще сте доста сериозни, което е предимство, ако трябва да сте отговорни и работните с документи, но пък при контакт с други хора е доста натоварващо.

Стрелец

Днес ще успеете да разобличите непочтеното отношение на някой ваш сътрудник. За жалост, това няма да ви донесе удовлетворение. Не драматизирайте нещата.

Козирог

Не е от най-спокойните ви дни. Ще трябва да направите известни компромиси в името на хармонията, а това изобщо не ви е по вкуса, но трябва да решите.

Водолей

Доста работа ви очаква. Денят е подходящ за диети и грижи за здравето, но покрай всичките ви ангажименти, едва ли ще ви се мисли за това.

Риби

Днес бихте могли да се похвалите с “добра ръка”. Нещата ще се развиват според плановете ви и дори блъфовете ще се окажат ефектни. Яхнете късмета, не се колебайте.

хороскоп от astrohoroscope.info


Анкета

Ще гласувате ли на нови избори през есента?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14