Новини

Радан Кънев се връща да живее в България, ще лети до Брюксел всяка седмица

   
Радан Кънев се връща да живее в България, ще лети до Брюксел всяка седмица

Със семейството ми взехме решение да се върнем в България. Разговор за политика, за бъдещето на нацията, за позитивните решения, които са ни нужни, тепърва ще трябва да се води. Това съобщи във фейсбука си Радан Кънев от "Демократична България". 

"След окончателното преброяване е крайно време да благодаря, от сърце, за подкрепата.

Тези близо 40 000 преференциални гласа, и особено убедителното първо място в София и Варна, ми дават надежда, че в България предизборен разговор за политика и изцяло позитивна кампания са все още възможни и успешни.

А разговор за политика, за бъдещето на нацията, за позитивните решения, които са ни нужни, тепърва ще трябва да се води. И в Брюксел, но най-вече - в София, Варна, Павликени и Калояново ...

Затова и със семейството ми взехме решение да се върнем в България (т.е. Борис да учи, а Деница да работи в София, а аз да летя всяка седмица). Така ще мога да прекарвам поне половината от времето си тук, където предстоят тежки месеци или години и тежки решения.

Но за това - по-късно. Сега - още веднъж благодаря на всички, които дадоха гласа си, и особено на тези, които работиха денонощно през последните 6 месеца, за да бъде подобен резултат възможен", посочи още той.