Шоу

Ето четиримата треньори в предстоящия 11-и сезон на Гласът на България

   
Ето четиримата треньори в предстоящия 11-и сезон на Гласът на България

Ето четиримата треньори в предстоящия сезон на “Гласът на България”. Към доказания екип от успешни и страхотни треньори в лицето на Дара, Мария Илиева и Иван Лечев в новия сезон 11 на „Гласът на България“, като треньор се присъединява – Влади Ампов – Графа.

С огромен хъс, много енергия и любопитство четиримата ще се впуснат в търсене на най-добрия, необикновен, вълнуващ и достоен „глас на България“, а какви умения и тактики ще приложи всеки от тях по пътя към победата в новия сезон, зрителите тепърва ще разберат. Единадесетото издание на „Гласът на България“ ще се излъчи тази есен по bTV, а снимките за него започват съвсем скоро, съобщават от екипа на предаването.

Обявиха имената на четиримата треньори в предстоящия 11-и сезон на
DARA, снимка: “Гласът на България”

Изключителни нови и талантливи участници ще стъпят на голямата сцена на обичаното музикално шоу, за да се преборят за своето място в един от отборите. Четиримата треньори вече са готови и „наострили уши“, за да чуят и привлекат на своя страна най-добрите гласове, а конкуренцията помежду им ще бъде още по-безкомпромисна

„Безкрайно щастлива и удовлетворена съм, че имам възможността отново да седна на треньорския стол на „Гласът на България“ и нямам търпение да срещна още по-цветни и щури покемони тази година“, заявява очарователната DARA преди старта на снимките.

Обявиха имената на четиримата треньори в предстоящия 11-и сезон на
Мария Илиева, снимка: “Гласът на България”

Мария Илиева е категорична: „Този сезон ще открия новия „глас на България“ и ще му дам 100 причини да избере моя отбор“. В следващите горещи месеци поп звездата ще съчетава снимките на шоуто с голямото си лятно турне, озаглавено „100 причини“.

Обявиха имената на четиримата треньори в предстоящия 11-и сезон на
Иван Лечев, снимка: “Гласът на България”

Иван Лечев пък отбелязва с усмивка: „Най-небрежно искам да напомня на колегите си, че Мастър Лечев все още и неслучайно е тук“. Музикантът ще бъде треньор в риалитито за осми път и продължава да държи рекорда за най-много победи в шоуто досега – с трима участници, грабнали титлата „глас на България“.

Графа, снимка: “Гласът на България”

Влади Ампов – Графа се завръща като треньор в шоуто след четири сезона опит на тази позиция. Той приема отговорно и сериозно предизвикателството и възможността да открие и изведе до финала новия „глас на България“. Топ изпълнителят е готов да се бори със „зъби и нокти“ за всеки ценен участник с красив глас и също ще бъде сериозна заплаха за останалите треньори.

И този сезон участниците ще се борят за наградата от 50 000 лв., а кой ще се открои като най-добър и ще грабне сърцата на треньорите и на зрителите,  ще стане ясно тази есен по bTV.


Анкета

Ще гласувате ли на нови избори през есента?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14