Новини

Йордан Цонев: Стабилно правителство, хората не искат повече избори

   
Йордан Цонев: Стабилно правителство, хората не искат повече избори
  google

"Благодаря на хората, които ни чуха и ни се довериха, ние няма да ви подведем. Пожелавам успешно изпълнение на дълга пред хората и родината. ДПС работи на терен цял месец, ние чухме какво ни казват хората. Между политиците и дневния ред на обществото е изкопана пропаст, дневният ред на обществото не е дневният ред на политиците. Хората не искат нови парламентарни предсрочни избори".

Това заяви зам.-председателят на ДПС Йордан Цонев.

"Хората искат стабилност, решаване на техните проблеми", подчерта Цонев.

"Това са проблемите на повишаване на доходите, на работните места, на сигурността на страната, на икономическия растеж. Няма как решаването на тези проблеми да стане в политическата криза, в която е страната в последните 3 г. трябва да се състави стабилно мнозинство и да се излъчи стабилно правителство с хоризонт 4 г.", посочи Йордан Цонев.

"Българите в голямата си част потвърждават евроатлантическия избор на България", отбеляза Цонев, и допълни, че гражданите са силно разтревожени за сигурността си.

"За нас от ДПС изборът на евроатлантизма е екзистенциален избор за гражданите и за родината. Ще продължим да подкрепяме Украйна в борбата ѝ срещу агресора", каза още Цонев.