Икономика

10 страхотни 5G смартфона с до 300 лева отстъпка от Vivacom

   
10 страхотни 5G смартфона с до 300 лева отстъпка от Vivacom
  Vivacom

До края на юни Vivacom предлага 10 страхотни 5G смартфона с отстъпка до 300 лева. Специалната селекция включва 5G модели от различни марки, подбрани да отговарят на всички нужди на съвременния потребител. Смартфоните се предлагат в комбинация с план Unlimited от Vivacom, който осигурява пълна свобода на общуване и неограничено 5G изживяване в най-голямата 5G мрежа в България.

 Кои са най-интересните предложения в промоционалната кампания на Vivacom?

Сред селекцията изпъква достъпното устройство на Realme – Realme 12X 5G 128 GB, който идва в комплект със стъклен протектор. Обединяващ съвременен дизайн с лек и тънък корпус, редица полезни смарт функции и 50 МР камера с три нови филтъра за улична фотография, Realme 12X 5G е отлично решение за достъпен смартфон за ежедневно ползване. Към предимствата на модела можем да добавим голям 6,67-инчов екран, добра производителност на процесора и издръжлива 5000 mAh батерия.

Част от промоционалната селекция е и първият брандиран смартфон на телекома – Vivacom 5G Smartphone, който впечатлява с първокласни параметри на изключително достъпна цена за истинско 5G изживяване. Зашеметяващият 6,52-инчов дисплей гарантира кристална картина, а двойната 50+2 МР камера с изкуствен интелект улавя безпроблемно най-ярките моменти.

Друго предложение от селекцията е Xiaomi Redmi Note 13 5G. Спрямо своя предшественик моделът е с по-ярък дизайн, има кристално чиста 108 МР тройна камера за впечатляващи кадри и голям 6,67-инчов дисплей. Xiaomi Redmi Note 13 5G е чудесен представител на средния клас, който ще изпълнява без затруднения всяка ежедневна задача.

С отстъпка до 300 лева от Vivacom може да се сдобиете също с Motorola Edge 40 Neo 5G, който също предлага страхотни параметри на достъпна цена. С клас на защита IP68 от прах, замърсявания, пясък и потапяне в плитка вода за до 30 минути, смартфонът е създаден да бъде навсякъде с вас. Моделът е с тънък корпус, 6,55-инчов pOLED дисплей, великолепен контраст на тоновете и чист звук с големи стерео високоговорители. Motorola Edge 40 Neo 5G работи с мощен процесор и 256 GB вътрешна памет, осигуряващи супер производителност и безкрайни забавления за всички геймъри.

Повече информация за промоционалната селекция на Vivacom можете да видите ТУК.