Шоу

Ричард Величков тренира с принцеса Калина Сакскобургготска

   
Ричард Величков тренира с принцеса Калина Сакскобургготска

Ричард Величков, който е един от най-известните треньори в България, изказа позиция в която защити принцеса Калина Сакскобурготска, казвайки, че всеки има право да изглежда, така както се харесва. Той наблегна на това, да не злословим по хората, защото това е лоша енергия, която ни е завладяла и ни се връща. Ричард коментира за медията; “Много често, когато излезе нещо негативно, то е като храна за хората, а трябва да бъде обратното, трябва да се съсредоточим върху хубави неща, защото те са многo.

България е една от най-хубавите страни в света, не бива да бъдем пропити от лошо. Всеки от нас трябва да започне да изисква от себе си, да иска да е по-добър, ще се учудите колко бързо живота ще ви поднесе щастие, когато спрем със съденето.

Знаете ли, аз се замислих снощи, че преди, когато важен за мен човек, не си е изпълнил обещанието си, аз му се сърдех, но когато ние си дадем обещание, че няма да пием, да не си оправя нещата на време, да свърша нещо, да се променя, ние никога не сме разочаровани от себе си нали? Защо не съдим себе си, как искаме някой да си спазва думата към нас, като ние самите не си спазваме и уважаваме обещанията си? Когато се променим, ще се променят и околните към нас!