Шоу

Акула нападна актьор от Карибски пирати: Тамайо Пери загина при инцидента

   


49-годишният актьор Тамайо Пери, който участва в четвъртия филм „Карибски пирати“, загина в инцидент - той е бил нападнат от акула в Хавай, съобщи Би Би Си.

Той е бил нападнат от акула близо до остров Кози в неделя следобед докато е карал сърф, поясняват службите за спешна помощ на Хонолулу.

Спешните медици пристигнали на мястото на инцидента – плажа „Малаекахана“, и отвели Пери до брега с джет, където е констатирана смъртта му.

Актьорът, който е работил като спасител на северния бряг, е започнал кариерата си в отдела за океанска безопасност през юли 2016 г.

Персоналът на Ocean Safety е публикувал предупреждение за акули в района след нападението.

Тамайо Пери е известен на публиката и с ролите си в сериалите „Изгубени“, „Хавай пет-0“ и „Синята катастрофа“. Снимал се е и в кино лентата „Ангелите на Чарли: Пълна газ“.

Лицето му е познато и от рекламите на Кока-Кола.

Изпълняващият длъжността ръководител на службата за океанска безопасност на Хонолулу Кърт Лагер обяснява, че Пери е „спасител, обичан от всички“, добавяйки, че е добре познат на северния бряг на Оаху, както и по света.

„Личността на Тамайо беше заразителна и колкото и хората да го обичаха, той обичаше всички останали повече“, каза Кърт Лагер и добави, че изказва съболезнования на семейството му.

Роден в източната част на Оаху, Пери сърфира професионално повече от десетилетие.

Кметът Рик Блангиарди пък нарече смъртта на Пери „трагична загуба“. „Тамайо беше легендарен водач и много уважаван. Той е израснал точно тук и години наред беше страхотен член на нашия екип за океанска безопасност“, посочи Рик Блангиарди и призова медиите „семейството на Пери да получи уединение, за да скърби за загубата“.


Анкета

Ще гласувате ли на нови избори през есента?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14