Новини

Нов бутиков хотел отваря врати в София

   
Нов бутиков хотел отваря врати в София

На 25 юни 2024 г. в гр. София отваря нов тризвезденбутиков хотел „Аурора София“. Той се намира в сърцето на столицата, на ул. Българска морава 40, в близост до двата големи булеварда „Тодор Александров“ и „Ал. Стамболийски“, метростанция и Mall Sofia. 

Хотелът ще посреща бизнес туристи и гости от цял свят, които ще намерят всички удобства, от които се нуждаят за престоя си в София – централно местоположение, спокойствие и стил, добра храна, в съчетание с добро обслужване и личен подход.

На разположение са 27 просторни стаи с тераси и 3 семейни апартамента, като всички са в индивидуален и модерен стил. Съчетани са с бизнес функционалност и спокойна атмосфера, домашен уют, но с комфорта и удобствата на луксозния хотел. Във всички помещения има сателитна телевизия и филмов каталог, Wi-Fi, телефон с директно избиране, минибар, сейф, климатична инсталация с индивидуален контрол. Изградени са още външна градина, подземен паркинг, конферентна зала, лоби бар и ресторант. Гостите ще могат да се наслаждават на изключително висок клас кафе – NOA.

Хотел „Аурора София“ е ориентиран към бизнес клиентите и предлага отлични условия не само за настаняване, но и за работни срещи и фирмени мероприятия. Удобната локация и лесният достъп до всички икономически, административни и културни точки в София, правят комплекса подходящ както за делови командировки, така и семейни почивки.