Автомобили

Volkswagen представи обновения Golf R

   

  VW

Volkswagen представи обновения Golf R, само няколко месеца след като обнови и стандартния модел. Най-значимите визуални актуализации са концентрирани върху предната част на автомобила. Привличащите погледа са страничните въздушни отвори в преработената предна част, която включва и нови фарове, Golf.Тези фарове са свързани с осветена лента, а всички Golf R вече се предлагат стандартно с LED Plus фарове.

Придвижвайки се към задната част, промените са незначителни. Новите задни светлини за пръв път предлагат персонализирано приветствено осветление, а моделите, оборудвани с пакета "Performance Package", могат да се похвалят с по-голям аеродинамичен спойлер на ръба на покрива за оптимизиране на притискателната сила. Познатата конфигурация на четирите ауспуха остава, като опционалната система Akrapovic получава малко по-плътен звук.

Дебют за новия наточен Golf R - 2

Мощността на двигателя скача с 13 к.с. до 333 к.с., което съответства на показателите на лимитираната серия "20 Years R" и на моделите Golf R 333. Максималният въртящ момент от 420 Нм остава непроменен. Тази подобрена производителност вече се предлага за първи път както във вариантите хечбек, така и във варианта комби (Golf R Variant). Времето от 0 до 100 км/ч е намалено до 4,6 секунди за хечбека и 4,8 секунди за варианта, а опционалният пакет "Performance Package" вече позволява максимална скорост от 270 км/ч, което е с 20 км/ч повече в сравнение с предишния модел. Системите за шофиране са пренастроени за по-добро управление, като по-добре координиратвсички системи като задвижване на всички колела, блокаж на диференциала и амортисьори по време на всяка маневра.

Дебют за новия наточен Golf R - 3

Golf R вече разполага с най-новото поколение информационно-развлекателна система с голямдисплей и напълно преработена структура на навигационното меню. Тази нова система предлага по-плавна работа, по-ясен потребителски интерфейс и възможност за запаметяване на любими функции за бърз достъп. Версиите с пакет "Performance Package" получават усъвършенстван Digital Cockpit Pro с нов сензор за ускорение и GPS таймер за обиколка.


Анкета

Ще гласувате ли на нови избори през есента?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14