Шоу

Изпълнителят на Радка пиратка се ожени на 60 (СНИМКА)

   
Изпълнителят на Радка пиратка се ожени на 60 (СНИМКА)

Бащата на "Радка Пиратка", попфолк динозавърът Тошко Тодоров, отново се ожени, докато е в юбилейната си 60-годишнина. Съпругата му Мария Шопова е от Горна Оряховица и е известна като най-добрата рибарка в целия регион.

Двамата се познават отдавна. Отначало били само приятели, но след това постепенно Амур пуснал стрелите на любовта в сърцата им.

Преди година Тошко паднал на колене и с пръстен в ръка предложил на любимата си да се оженят. Тя, разбира се, приела, без изобщо да се замисли. Вчера двамата са сключили граждански брак в Горна Оряховица, а вечерта имало стилен купон с участието на отбрани гости и приятели. Денят на подписването не е избран случайно. 3 юли е рожденият ден на Мима, пише "Телеграф".

Изпълнителят на "Радка пиратка" се ожени на 60 (СНИМКА) - 2

Двамата новобрачни вече имат и маршрут за бъдещото си сватбено пътешествие, но не искат да го издават. Споделят само, че ще бъде на едно много красиво и романтично местенце, далече от папарашки погледи и фотоапарати.

Скоро след сватбата Тошко влиза в студио, за да започне записите на новите си песни. Дали сред тях ще има и такава, посветена на хубавото Миме, феновете му предстои да научат. Според техни общи познати, откакто е с Мима, Тошко лети напред и нагоре на крилете на любовта.

Ветеранът на родната сцена кипи от енергия и направо го сърбят ръцете за нови творчески проекти и участия. Преди няколко дни той участва на събор в Смолско, където изпя няколко песни.