Анализи

Лена Бориславова: Какво излезе - хем всички плюят ПП-ДБ, хем искат да управляват само с нас

   
Лена Бориславова: Какво излезе - хем всички плюят ПП-ДБ, хем искат да управляват само с нас

Какво излезе сега: хем всички оплюват ПП-ДБ, хем всички искат да управляват, само ако ПП-ДБ участват, написа във Фейсбук депутатът и бивш говорител на кабинета "Петков" Лена Бориславова. 

"Няма как да стане. И не заради оплюването и простащината - те, за съжаление, станаха част от българския политически модел. Не става дума и за геополитика дори", пише тя. 

Бориславова пояснява, че ГЕРБ и ДПС не са подкрепили създаването на временна комисия в 50-ото Народно събрание, която да разследва кръга от зависими магистрати, действал около убития Мартин Божанов-Нотариуса. 

Тя обвинява "Възраждане", че са помогнали да бъдат спрени реформите в сектор здравеопазване като гласували "за" управителя на НЗОК, издигнат от ГЕРБ, както и  да не се приеме изискването за частни болници да прилагат Закона за обществените поръчки, за да се намалят разходите на здравната каса. 

"ПП-ДБ се борим за това да имаме честни правила за всички, справедливост при разходване на държания ресурс и свободата всеки да се чувства равноправен и щастлив в родината си", пише още Лена Бориславова. 


Анкета

Ще гласувате ли на нови избори през есента?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14