Спорт

Часове преди полуфинала: Стоичков се срещна със звездите на Франция и Испания (СНИМКИ)

   


Легендарният български футболист Христо Стоичков присъства на тренировката на Франция на "Алианц Арена" в Мюнхен преди полуфинала на UEFA EURO 2024, в който "петлите" ще се изправят срещу Испания, предава Gong.bg.

След това Камата публикува в Instagram профила си стори, в което се вижда как се поздравява с Килиан Мбапе. Кавалерът на "Златната топка" за 1994 г. разговаря със суперзвездата на "петлите", след което двамата се разделят с усмивка.

Мбапе беше без своята придобила известност маска по време на европейския шампионат. 

„Килиан Мбапе е бляскавото бъдеще на футбола! На Allianz Arena му пожелах да изиграе един от най-добрите мачове в кариерата си! Но да не забравя – срещу неговата Франция има изключителния отбор на Испания! Нека по-добрият победи! А ние ще се наслаждаваме на най-великата игра!“, се казва в поста на Стоичков.

Христо Стоичков се срещна и със селекционера на Испания Луис де ла Фуенте и полузащитника на „Ла Роха“ Родри преди полуфиналния сблъсък на иберийците срещу Франция на UEFA EURO 2024 тази вечер.

„Животът ми е дълбоко свързан с Испания и безкрайно много уважавам моите приятели, какъвто е Луис де ла Фуенте! Родри се изгради като един от най-добрите халфове в света в Манчестър Сити, а сега води прекрасно националния отбор! Довечера ще стискам палци за футболно шоу! И по-добрият да е на финала!“, написа Камата под снимките си от срещата с Де Ла Фуенте и Родри.