Шоу

Дарина Павлова омъжи дъщеря си Паола на пищна сватба в Италия (СНИМКИ)

   


Съпругата на убития бизнесмен Илия Павлов – Дарина Павлова, омъжи дъщеря си Паола в Италия. Сватбата се е състояла в построената през 17 век приказна вила Аурелия.

Снимка: Instagram

Булката е сменила 2 сватбени тоалета, като за църковния ритуал е заложила на рокля от дантела с А-образна кройка и ръкави, а за празненството след това – по-свободен модел от тюл и без ръкави.

Снимка: Instagram

 

Избраникът на Паола – Ханс, е в светъл костюм, който изглежда изключително подходящ за лятна сватба.

Самата Дарина Павлова също показа своите тоалети за щастливия ден на дъщеря си. Единият е в цвят светъл тюркоаз, с едно рамо и множество флорални 3Д елементи в горната част, а другият – разкроена рокля в бежово с акцент от пера по дължината. 

Снимка: Instagram
 
На сватбата са присъствали Марта Вачкова и дъщеря й Рада. Актрисата е близка приятелка с Дарина и сподели видео, което показва цялата палитра от емоции от събитието.
Най-специалният гост на събитието е бил 1-годишният син на Паола и Ханс, който празнува заедно с мама и татко.
Снимка: Instagram

Припомняме, че дъщерята на Дарина Павлова и покойния създател на „Мултигруп“ Илия Павлов Паола страда от ендометриоза (гинекологично заболяване, което влошава яйчниковия резерв и намалява броя на яйцеклетките). Затова и появата на сина й на бял свят е истинско "чудо", както го нарича самата тя. Лекарите й казвали, че е малко вероятно да стане майка, но през април миналата година тя и Ханс стават родители на момченце.

Черешката на вечерта пък бе невероятен огнен дъжд. От върха на цялата сграда се сипеха фойерверки, имитиращи бляскав водопад, който остави гостите без дъх.

Нежното тържество не мина и без българска нишка – специално за сватбата от България пристигна фолклорен ансамбъл, който да напомни за българските корени на булката.

Партито стартира под музикалния съпровод на струнен оркестър, а след това популярна банда се грижеше за доброто настроение на ВИП гостите.