Шоу

Андреа: Готова съм да имам дете от Емре, с него се чувствам стабилна!

   
Андреа: Готова съм да имам дете от Емре, с него се чувствам стабилна!

Фолкфурията Андреа е готова да има деца. Това се разбра от лаконичен неин отговор на въпрос от фен. Певицата иска да се задоми и да има рожбичка с новата си половинка, турския актьор Емре Озмен.

"Да", отговаря блондинката на въпроса на английски "Искаш ли да имаш деца?". Чалгаджийката може да е голяма купонджийка, но дълбоко в себе си има желанието да стане майка.

Евентуалният татко на бъдещото дете ще бъде чаровният турчин. Двамата с Андреа се събраха на снимачната площадна миналата година и ясно нещата вече доста са напреднали. Вероятно преди това двамата ще се оженят.

"За мен сватбата винаги е придружена с дете. Не мога да си представя за какво ще се оженят двама души, без да имат дете", каза преди време Андреа.

Турчинът е първата сериозна връзка на певицата след раздялата й с Кубрат Пулев. Двамата бяха заедно дълги годни, но накрая се разделиха със скандал. Според Андреа заради изневерите на боксьора.

"За съжаление се подведох, че познавам добре половинката си. Оказа се, че само аз в малка България не съм знаела, че "бъдещият ми съпруг" си има сериозни гаджета, докато моли жената до себе си: "Моля те роди ми дете", "Бъди моя съпруга, стига с тази кариера", бяха думите на изпълнителката преди години, огорчена от предателството на Кобрата, пише Хотарена.

Андреа успя да загърби тежкото си минало с нова, доста по-шармантна любов. Секссимволката е вече в обятията на турската звезда Емре и се чувства готова да има семейство и деца с турчина. Стискаме й палци този път всичко да е наред.