Шоу

Дяволът носи Прада се завръща на екран

   

  google

Миранда Пристли ще хвърля още по-презрителни погледи в продължението на „Дяволът носи Прада “. „Дисни“ обяви, че работи върху продължението на хитовия филм от 2006 г., в който Мерил Стрийп, в ролята на Прийстли, е властен редактор на водещо модно списание. Ан Хатауей и Емили Блънт влязоха в ролите на нейните измъчени асистентки Андреа Сакс и Емили Чарлтън.

Сценарисът на оригиналния филм Алин Брош Маккена в момента води преговори за написването на следващата глава от историята. Според информацията, сюжетът следва Пристли, която този път се изправя срещу героинята на Блънт – сега високопоставен изпълнителен директор на голяма компания за луксозни стоки. За да спаси изданието, Миранда трябва да се обърне за помощ към Блънт, с молба да лобира за реклама.

Все още не е ясно дали оригиналният актьорски състав ще се завърне в продължението.

„Дяволът носи Прада“ е базиран на романа на Лорън Уайзбъргър от 2003 г. и разказва за кошмарните преживявания на момиче, работещо в модно списание. Самата Уайзбъргър е работила като личен асистент на редактора на „Вог“ Ана Уинтър.

Лентата донесе приходи от 326,7 милиона долара по целия свят и „Златен глобус“ на Мерил Стрийп за най-добра актриса в комедия, както и номинация за „Оскар“.

През годините феновете често спекулираха с това дали филмът ще има продължение. Триото Миранда, Анди и Емили също поддържаха историята в съзнанието на публиката, особено с появата си на наградите SAG през февруари.


Анкета

Ще гласувате ли на нови избори през есента?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14