Шоу

Хороскоп за днес - 12 юли

   

  google

Овен

Този ден може да бъде много плодотворен за подобряване и укрепване на вашите взаимоотношения, стига да поддържате баланс между вашите собствени нужди и нуждите на другите, като същевременно насърчавате открита и честна комуникация.

Телец

Днес е най-разумно да разчитате главно на себе си, за да не ви се провалят плановете. Бъдете сдържани в изказванията си и не приемайте за чиста монета, всичко което ви обещават.

Близнаци

Това е третият от четирите силни дни през този месец. Използвайте го добре. Не лентяйствайте, действайте, бъдете активни и трудолюбиви. И нека силата бъде с вас!

Рак

Денят не е никак лош, само че не бива да действате егоистично. Внимавайте при контакти с електричество, нали знаете за минутата невнимание.

Лъв

Идеален момент да си изясните отношенията с околните, но не тръгвайте агресивно, опитайте първо с блага дума. Ще се чувствате доста натоварени емоционално, така че вземете мерки за разтоварване – ако не намерите хамали, опитайте с някои прости физически упражнения.

Дева

Първата част на деня е особено благоприятна, опитайте да свършите колкото се може повече задачи. Сдържайте емоциите си, за да не утежните ситуациите.

Везни

Избягвайте да харчите пари през първата част на деня, защото трудно ще успеете да задържите дори и една стотинка. Следобеда ще се чувствате най-доволни ако се видите с колкото се може повече хора. Това ще ви донесе усещането, че сте на гребена на вълната.

Скорпион

Днес ви очакват доста неща за вършене, сигурно дори ще си помислите, че освен вас никой друг не работи. В известен смисъл сте прави, но не съвсем, днес просто издребнявате повече от нормалното.

Стрелец

От днес започва един период на разширяване за вас. Внимавайте само да не е във физическата сфера, по-добре използвайте тенденциите, за да разширите банковата си сметка, но най-вече познанията си.

Козирог

Днес се пригответе да посрещнете музата си, защото тя лесно може да ви напусне. Творческият подход към ежедневните неща може да се окаже изключително полезен.

Водолей

Не е лошо да помислите и за семейството си, не се заседявайте твърде дълго на работното си място. Не е лошо да се обадите и на родителите си, те ще останат очаровани от вниманието.

Риби

Денят ще ви предложи множество възможности и трябва много да внимавате, за да не пропуснете нещо важно. Не се залавяйте с допълнителни занимания, защото дори и за основните няма да имате време.

хороскоп от astrohoroscope.info