Шоу

Светлана Гущерова се раздели с Християн

   


Светлана Гущерова взриви социалната мрежа с кратък пост, в който пише, че се разделя с Християн Гущеров, информира HotArena.  

Ето какво написа блондинката:

"Искам да споделя с вас, че от днес вече не съм във връзка с Християн Гущеров. Важно е да знаете, че ние си оставаме приятели и ще продължа да го уважавам като баща на децата ни. Решението ни за раздяла е взаимно и не е причинено от трети човек."

Малко по-късно съобщението бе изтрито.

Мнозина последователи на Гущерова не са изненадани от този развой на събитията. След скандала, който избухна с бившия шампион по борба и настоящ нелегален лихвар Кирил Терзиев, стана ясно, че семейство Гущерови са закъсали за пари и дължат огромни суми на  Терзиев.

По-късно многолюдното семейство бе изгонено от апартамента, в който живееше. Гущерови се преместиха в къща, а техни близки се чудеха как ще си плащат наема.

Вероятно Светлана Гущерова е решила да се отърве от Християн, останал без пукнат лев, след като баща му – милионерът Добромир Гущеров заяви, че не желае да вижда нито сина си, нито снаха си, дори и четирите внучета, която Светлето народи за нула време.

По всичко личи, че се заформя нов сезон на сериала „Гущерови“. Засега въпросителните около раздялата са много.