Икономика

Vivacom предлага слушалки Apple AirPods на цена от 9.98 лева

   

  Vivacom

През целия юли Vivacom предлага атрактивна онлайн отстъпка до 200 лева от цената на безжични слушалки на Apple – AirPods. Промоционалната оферта включва някои от най-атрактивните слушалки на цени, стартиращи от 9.98 лева в брой или на лизинг, при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited.

AirPods 2nd Generation се свързват бързо и автоматично, имат възможност за контрол на звука и песните, с помощта на гласова команда. Имат висококачествен звук и са удобни за носене дълго време. Безжичните слушалки могат да споделят аудио с други такива от марката Apple. Те издържат до 5 часа слушане само с едно зареждане, като времето може да бъде удължено до 24 часа, с многократни зареждания от кутията.

AirPods Pro 2nd (USB-C) предоставят на потребителите два пъти по-добро активно шумопотискане в сравнение с предишното поколение, изцяло ново адаптивно аудио, което осигурява чист и кристален звук. Батерията на AirPods Pro 2nd може да издържи до 6 часа c едно зареждане и до 30 часа време за слушане c ĸyтиятa за зареждане.

AirPods 3rd Gen имат функцията „персонализирано пространствено аудио“, която обгръща потребителите с музика от всички страни. Force сензорът на слушалките позволява още по-голям контрол за пропускане на песни или отговаряне на обаждания. AirPods 3rd Generation са с по-издръжлива батерия, която осигурява до 30 часа слушане при напълно зареден калъф и до 6 часа с едно зареждане. Безжичните слушалки са устойчиви на намокряне.

AirPods Max са първите „over ear“ слушалки на марката Apple. С изключително иновативния им дизайн те могат да се регулират и пасват идеално на всеки потребител. Този модел слушалки са оборудвани с 40-милиметров динамичен драйвер за висококачествен звук и бас. Сдвояването на AirPods Max с различните устройства става бързо и автоматично. Батерията им издържа до 20 часа слушане. Слушалките се зареждат с помощта на Lightning кабел, като могат да издържат до 1,5 часа слушане само със зареждане от пет минути.

Повече информация за Apple AirPods с до 200 лева онлайн отстъпка, можете да откриете ТУК.