Автомобили

Audi разкри част от новото A5

   
Audi разкри част от новото A5

Audi обяви множество предстоящи премиери, включително изцяло електрическия A6 e-tron и следващото поколение на семейството A5. A5 ще дебютира на 16 юли, като ще замени A4 и ще придобие по-спортна визия с наклонена линия на покрива. Макар че едно тийзър изображение дава представа за задната част на A5 Avant с елегантни OLED задни светлини, компанията разкрива, че ще се предлагат два стила на каросерията Sportback и Avant.

Audi намеква за фокус върху ефективността при семейството на A5, като предполага комбинация от леко хибридни и plug-in хибридни задвижвания. Очаква се Plug-in вариантите да осигурят над 100 км чисто електрическо шофиране. Забележително е, че напълно електрически A5 не се предвижда, като Audi ще запази това за бъдещия A4.

След A5 на 16 юли идва дългоочакваният A6 e-tron. Това ще бъде първият електрически автомобил на Audi, който ще се предлага в стиловете Sportback и Avant от момента на пускането му на пазара и ще се отличава с комбинация от "поразителен дизайн" и "изключителни характеристики, ефективност и пробег".

По-късно тази есен ще се появи третото поколение на Audi Q5, което ще отбележи подмладяването на SUV линията на Audi. Очаквайте да се предлагат както задвижвания с вътрешно горене, така и частично електрифицирани задвижвания.

A5, A6 e-tron и Q5 са само бегла представа за това, което предстои да се появи от Audi. Компанията е обещала до 2025 г. да пусне на пазара над 20 нови модела, включително повече от 10 електромобила.Audi разкри част от новото A5 - 1


Анкета

Как се спасявате от жегата?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14