Шоу

Финалът на Европейското: още по-вълнуващ с EON Sports Mode

   

  EON

Спортният режим на телевизията ще предоставя футболна статистика и информация за отборите на Испания и Англия в реално време

12 юли 2024 г., София. Финалът на Европейското първенство тази неделя обещава да бъде зрелищен, а зрителите няма да изпуснат нито един важен момент. Футболните фенове могат да проследят заключителния мач от първенство навсякъде и от всяко устройство с EON Sports mode .

Със специалния спортен режим, достъпен ексклузивно за потребителите, ще получават подробна статистика в реално време и информация за съставите на отборите на Испания и Англия - картони, смени, позиция на терена, рождена дата на играчите и много други. Освен това спортният режим предлага данни за двубоя в реално време – точни и неточни удари към двете врати, извършени нарушения, тъчове, засади, дузпи, корнери и отбелязани голове.

С мобилното приложениe футболните фенове могат да изживеят емоцията от финала през своя смартфон, таблет или лаптоп, независимо къде се намират – на вилата в планината или на морето. Специалният спортен режим се отваря само с един клик върху бутона Статистика (спортна топка) на всички устройства, а в допълнение потребителите могат да връщат назад головете и да гледат отново любимите си положения.