Шоу

Хороскоп за днес - 15 юли

   
Хороскоп за днес - 15 юли

Овен

Хубав ден за неща, които искате да бъдат устойчиви и сериозни, но е важно да не влизате в конкуренция с когото и да било. А иначе енергетиката му е повече от добра, лека и ефирна.

Телец

Доста особен ден е днес. Носи голяма доза напрежение. Вие като цяло сте спокойни и миролюбиви хора, бъдете си такива. Не влизайте в спорове и най-важното не се занимавайте с екстремни дейности точно днес.

Близнаци

Пъргав ум и сръчни ръце ще имате днес. Ще имате толкова много за споделяне, за случване, че ще трябва да увеличите оборотите поне по две. И все пак, не се ли питате - за къде бързам?

Рак

Трудно ще се адаптирате към изискванията на ежедневието. Спокойствието от почивните дни силно ще ви липсва. Днес е добър момент да минете на разтоварващ режим, пийте повече вода и наблегнете на суровите продукти.

Лъв

Още от сутринта ще се чувствате под напрежение и то не само заради жегата навън. Главната причина за това да се чувствате не комфортно са най-вече вътрешните ви страхове. Всъщност те имат известни основания, но чак пък да се тръшкате. Върнете си оптимистичния поглед към света.

Дева

Днес ще се наложи да направите кратка финансова равносметка, за да знаете как да продължите по-нататък. Съвършено нови неща не е препоръчително да започвате, по-добре приключете със старите.

Везни

Прекалено сте самонадеяни, но не се ли заблуждавате в преценките си, водени от личните си пристрастия? Днес има огромна вероятност да сбъркате именно под напора на чувствата.

Скорпион

Не е изключено да загубите нещо важно, затова не се разсейвайте. Имате сериозни шансове за успех, ако не се впечатлявате от всички дребни произшествия, които ви се случват.

Стрелец

Нещата ще се стекат във ваша полза още от сутринта. Няма да се чувствате понеделнишки неудачници, дори напротив. Разчитайте на приятелите си, няма да ви подведат.

Козирог

Денят е много подходящ да свършите всички дребни и досадни неща, които все отлагате. Добре ще успеете да се сработите с колегите си, така че работата ще потръгне. Не е зле да обърнете повече внимание на собствената си личност.

Водолей

Този ден ще ви предложи добри възможности за изява. Помислете малко и за себе си, а не само за работата. Шансовете ви да се представите блестящо пред любимия човек са огромни, така че постъпете сериозно и действайте в подходящото направление.

Риби

Вие си знаете, че понеделник не е от най-леките дни. Днешният също няма да е изключение. Не бъдете прекалено праволинейни, защото именно това може да ви коства известни загуби.

хороскоп от astrohoroscope.info