Шоу

Явор Бахаров заспа по долни гащи на улица в Бургас след рождения си ден

   
Явор Бахаров заспа по долни гащи на улица в Бургас след рождения си ден

Любимият на стотици българи актьор Явор Бахаров, който успя да се забърка и в няколко скандала с привкус на дрога, е бил открит да лежи на земята край централен бургаски булевард. Случката е от събота сутринта. Любопитен детайл е, че Бахаров е бил рожденик в петък на 12 юли, когато навърши 39 години.

Почитатели на звездата от телевизионния сериал “Съни бийч” разказаха, че пак в петък актьорът играл блестящо в постановката “Отчаяни съпрузи” в Летния театър в града. Там бил аплодиран от свои почитатели, впечатлени от изпълнението му. Вероятно след представлението Бахаров се е почерпил за свое здраве, но емоциите са му дошли в повече и е заспал на улицата. Странното решение на звездата да “нощува на чист въздух” беше документирано в клип, който се завъртя в социалните мрежи. На него се вижда как екип на Спешна помощ, отзовал се на сигнал на случаен минувач, подаден на тел. 112 за човек в безпомощно състояние, разговаря с актьора. Бахаров пък е облечен само по бяла тениска и черни долни гащи. Медиците му проверили личната карта, но той отказал преглед. Твърдял, че е добре, но просто заспал, тъй като предната нощ бил на рожден ден. Вероятно е имал предвид собствения си.

Други пък твърдят, че Бахаров, който вече като 39-годишен би следвало да остави в миналото по-дръзките постъпки, заспал на открито, тъй като таксиметрови шофьори отказали да го качат, защото бил доста почерпен. Пак на клипа се вижда, че след няколко разменени реплики с медиците Бахаров потегля на собствен ход по тротоара на бул. “Демокрация”, а в ръцете си не носи нищо.

“На вилата съм вече, в почивка съм”, обясни актьорът пред “24 часа” и побърза да затвори. През годините звездата от “Съни бийч” освен с таланта си се прочу и с попадания в криминалните хроники. През 2020 г. се сдоби с условна присъда, след като беше хванат в Банско зад волана с 1,43 промила алкохол в кръвта и под въздействието на наркотици. След този инцидент актьорът имаше още няколко сблъсъка с Пътна полиция.