Шоу

Ралф Шумахер хлътнал по мускулест французин

   
Ралф Шумахер хлътнал по мускулест французин

Като пилот от Формула 1 Ралф Шумахер винаги бе в сянката на брат си Михаел, който е седемкратен световен шампион. След края на кариерата си по-малкият остана в спорта като телевизионен коментатор и пише редовно в социалните мрежи.

С един от последните си постове обаче Ралф наистина изненада света.

“Най-красивото нещо в живота е, когато имаш правилния партньор до себе си, с когото можеш да споделиш всичко”, написа германецът под снимка в Instagram. На кадъра Ралф е с друг мъж и двамата прегърнати гледат залез над океана.

Признанието на 49-годишния бивш пилот предизвика смесени чувства. По-запознати разкриха, че човекът до Ралф е французин на име Етиен и е негов бизнес мениджър. Повече подробности даде германската актриса Кармен Гайс, която е близка с двамата. Според нея бившият пилот и интимният му приятел имат връзка от две години.

“Срещнаха се в Монако. Ралф живее в Залцбург със сина си, а Етиен - в Ница. Но много често са заедно, винаги изглеждат щастливи и никога не съм ги виждала да се карат. Всички сме щастливи, че те откриха взаимната си любов и могат да ѝ се наслаждават”, казва Гайс. Тя и нейният съпруг Роберт са редовни гости на партитата, организирани от Ралф и мускулестия французин.

Освен с бизнес мениджмънт любителят на фитнеса Етиен се занимава и с винопроизводство. Пътува редовно между Кейптаун в Южна Африка и Ница. Все още не е напълно ясно в кой момент професионалните отношения между Ралф и мениджъра са се превърнали в интимни.

“Етиен, ти имаш най-добрия партньор на света и най-после показваш любовта си на света. Познавам Ралф от 25 години и той винаги е бил радост за моите очи. Либерален и широко скроен човек, на когото мога да се обадя по всяко време през деня или нощта. Но най-важното е, че той винаги е бил честен с мен. Щастие е, че двамата се намериха, защото аз също обичам Етиен с цялото си сърце”, написа Кармен под поста на Шумахер.

Ралф имаше 14 години брак с Кора Бринкман, с която се разделиха през 2015-а. От тяхната връзка се роди Давид.

“Татко, подкрепям те напълно и ти желая всичко най-добро във всеки момент. Много съм щастлив, че ти намери човека, с когото се чувстваш обичан и сигурен, без значение дали е мъж, или жена”, пусна Давид в социалните мрежи.

Кора също опитва кариера като автомобилен състезател. Отделно има собствен бизнес и се снима за “Плейбой”. След раздялата с Ралф Кора си направи профил и е мното активна в платформата за възрастни OnlyFans. С по-малкия Шумахер останаха близки и след развода и в началото на тази година той я подкрепи за участието в кастинг за телевизионно риалити.

Ралф Шумахер участва във Формула 1 от 1997 до 2007 г. като пилот на “Джордан”, “Уилямс” и “Тойота”. Има 6 победи и 27 подиума.