Шоу

Джони Деп се среща с млада рускиня (СНИМКИ)

   
Джони Деп се среща с млада рускиня (СНИМКИ)

Последната връзка на Джони Деп приключи с един от най-големите съдебни процеси срещу знаменитости в историята, но той може би отново е намерил любовта. Според Daily Mail, 61-годишният актьор се среща с 28-годишната Юлия Власова.

Власова е руски модел и козметик. Според изданието двамата са се запознали през август 2021 г. на 55-ия международен филмов фестивал в Карлови Вари и оттогава излизат заедно. Източник е заявил пред изданието, че връзката им е "неформална" и те се виждат "тук и там" през последните две години. Двамата бяха заснети на хеликоптерна площадка в Лондон.

Власова е споделяла снимки в социалните мрежи, на които изглежда влюбена, включително как той я целува по бузата. Тя също така сподели снимка, на която държи ръката му, в отговор на въпрос Q&A кой е любимият ѝ актьор, като отговори: "JD. Той е човек, който е невероятно талантлив и вдъхновяващ." Бизнесдамата живее в Прага и е гримьор и модел. Тя има собствено студио за грим и прически, според Daily Mail.

Фенките на Деп са открили нейния профил в Инстаграм, който има 20,5 хил. последователи, и там има стотици коментари за връзката им. Наблюдателни фенове разпознават масичката за кафе и пепелника на Деп на една от снимките с тортата за рождения ѝ ден. Моделът току-що отпразнува 28-ия си рожден ден, така че ако феновете са прави, те са прекарали рождения ѝ ден заедно. В някои от коментарите фенове я сравняват с Амбър Хърд, като ѝ казват да не го наранява, а други са обезпокоени от разликата във възрастта, посочвайки, че тя е само с три години по-голяма от дъщеря му, Лили-Роуз Деп.

Засега те не се следват един друг в социалните мрежи.