Шоу

Светлана изтри снимките с Християн Гущеров

   
Светлана изтри снимките с Християн Гущеров

Семейството на Светлана и Християн Гущерови преживява сериозна криза. Това става ясно от серията сторита, които бившата еротична моделка споделя през последните дни.

В една от публикациите тя обяви, че с Хриси, както обикновено го нарича, са се разделили и са останали приятели. Откровението ѝ обаче бързо изчезна от профила ѝ в социалните мрежи, за да бъде заменено по-късно с мило пожелание за рождения му ден и обяснение в любов.

Изглежда обаче този опит да запазят семейството си отново е бил със срок на годност, тъй като с днешна дата Светлана отново намекна, че тръгва по нов път в живота си, по който явно съпругът ѝ Християн няма да я придружава.

След като опроверга писанията по свой адрес, че има нов мъж, блонднката сподели с оследователите си готов шаблонов цитат, с който поставя новото начало в живота си.

"Едно ново начало. Изяж тортата, купи скъпите обувки, блокирай онези хора, започни начисто! Повярвай в себе си! Големите промени започват с малки крачки", е цитатът, който тя публикува.

Светлана изтри снимките с Християн Гущеров  - 2
Скрийшот: Instagram
 
Съмненията, че раздялата на Гущерови е налице, показва и фактът, че от общите им снимки няма и следа, като Светлана е оставила само една в профила си. Двамата също така вече не се следват в социалните мрежи, а блондинката започна да се представя единствено като майка на 4 деца, но не и като съпруга на милионерския син, пише dir.bg.
 
Припомняме, че през изминалите седмици, идиличният образ, който Светлана беше нарисувала на семейството си, се пропука, след като стана жертва на побой от страна на олимпийския медалист по борба Кирил Терзиев. Тогава той обяви, че популярната двойка му дължи много пари, тъй като са фалирали. Гущерова отрече това, но потвърди слуховете, че съпругът ѝ не разговаря с баща си Добромир Гущеров.
 
Разделени ли са съпрузите и каква е причината за това, засега никой от тях не е дал обяснение публично.