Шоу

Светлана за Християн Гущеров: Той е измамник, вкара ме в дългове към лихвари

   
Светлана за Християн Гущеров: Той е измамник, вкара ме в дългове към лихвари

Светлана Гущерова отново взриви мрежата с ново стори в инстаграм, в което с текст разкрива  раздялата им с бизнесмена Християн Гущеров. Тя го определя като измамник и  го отбелязва, като оставя послание за момичетата.

„Скъпи момичета, искам да ви дам един съвет, основан на моя горчив опит. Никога не се доверявайте сляпо на мъже, независимо от любовта, която демонстрират. За съжаление, някои мъже се възползват от доверието ви, за да ви измамят или ограбят. Те могат да ви изоставят без дрехи, храна, да ви вкарат в дългове към лихвари, без да се грижат за децата ви. Искам да ви разкажа за моя собствен опит с такъв измамник и за последиците от това, че живях с него, както и за дълговете, които той натрупа. Важно е да помните, че не всички мъже са такива. Но е от съществено значение да бъдете бдителни и да не се доверявате на сляпо. Слушайте интуицията си, общувайте открито и не се страхувайте да потърсите помощ, ако се окажете в подобна ситуация. Вярвам, че споделянето на моята история може да ви помогне да вземете по-информирани решения и да се предпазите от подобни преживявания."

Само преди дни "24 часа" писа, че Светлана Гущерова викна полиция, защото съпругът й Християн тропал по вратата й.

Това накарало Светлана да се обади на тел. 112. Пристигнала полиция, но и двамата не подали жалби, така че до задържане не се е стигало.

В началото на месец юни Гущерова се оплака в Инстаграм, че е пребита посред бял ден в София от шампиона по борба Кирил Терзиев. Тя бе категорична, че Терзиев е избил зъбите й пред очите на трите й деца - Криси, Ани и Доби.

Пред репортер на "24 часа" Кирил Терзиев отрече обвинения на плеймейтката.

"Не съм докосвал Светлана Гущерова. Опита се да ме наплюе през прозореца на колата и се удари в него", обясни олимпийският ни медалист в борбата Кирил Терзиев.