Шоу

Летен басейн и плаж в стил Миконос ще бъде открит край Вакарел

   


След броени часове, един от най-новите комплекси с басейни покрай София - Sinaloa, ще бъде официално открит. Той се намира само на 20 минути от София, а за чистия въздух и красивата природа, допринася това че се намира във висините на Вакарел.

Дизайн в гръцки стил, невероятна средиземноморска кухня, съвършенство, просторен външен басейн с кристално чиста вода - това е само малка част от всичко, което Sinaloa предлага. Голямото откриване е този петък (19 юли 2024 г.) с ослепителната Бони, а Дует с кауза - Галя Георгиева и Атанас Лазаров, също ще поздравят присъстващите с новия си хит.

Средиземноморската кухня на ресторанта - всяко ястие разказва история! Кулинарното предложение е да  се потопите в изискаността и вкусовете на средиземноморската кухня, представена в уникален гръцки и морски стил. Ресторантът  предлага изключително меню с прясна и вкусна храна, приготвена от гръцки майстор-готвачи, които използват само най-качествените съставки. Разположен в рамките на дизайнерски бутиков комплекс, ресторантът е перфектното място за семейни обяди, романтични вечери или просто за релаксиращо изживяване сред природата. Насладете се на гостоприемство и пленителните гледки, докато вашите сетива са потопени в неподражаемите аромати и вкусове.
SINALOA COMPLEX е едно уникално съчетание от лукс, комфорт и спокойствие, само на 20 минути от София. В него ще се предлагат  и специални ВИП шатри за идеално семейно изживяване, голяма детска пързалка и всичко това обгърнато в чист въздух на 900 м надморска височина.

“Отдайте се на заслужен релакс и спокойствие сред природата, далеч от градския шум и замърсяване. Посетете ни, за да изживеете магията на Sinaloa complex", споделя домакинът Мария Георгиева.