Шоу

Веселин Маринов ще представи новия си албум на грандиозен концерт в Созопол

   


Созопол отново е част от лятното турне на обичания певец Веселин Маринов и оркестъра му. Изпълнителят ще се срещне с публиката в морския град на 4 август от 21 ч. в Летния театър „Аполония“.

Любимецът на поколения българи ще представи новия си албум „Лесен за обичане“. Той ще зарадва феновете си в Созопол и с най-популярните и обичани свои хитове през годините.

Новият албум на Веселин Маринов е под № 30 в дискографията на певеца. Повечето песните в албума “Лесен за обичане” са по музика и аранжимент на Светослав Лобошки и Красимир Гюлмезов. Сред композиторите личат още имената на Стефан Диомов, Хайгашот Агасян, Георги Костов, Росалин Наков и Груди Нейков-Джери. Част от аранжиментите пък са направени от Пламен Велинов. За текстовете на новите си песни Веселин Маринов отново основно се доверява на Мариета Ангелова, но има и песни по стихове на Стефан Диомов, Атанас Капралов и Ангел Симеонов.

Веселин Маринов започна националното си турне за 2024 година на 2 април и включи общо 60 концерта в цялата страна. Освен в Созопол певецът ще има участие и в Бургас на 6 август в Летния театър.

Организаторите обещават незабравим концерт с много настроение.

Билети: Касата на Летния театър, както и в цялата мрежа на kupibileti.bg


Анкета

Как се спасявате от жегата?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14