Шоу

Деси Стоянова каза чао на bTV

   
Деси Стоянова каза чао на bTV

Телевизионната водеща Деси Стоянова се сбогува със зрителите в последното издание на "Преди обед", като отнов беше в тандем с дългогодишния си партньор Сашо Кадиев.

Тя обяви, че си тръгва по собствено желание и се насочва към обученията по презентационни и медийни умения, с които се занимава от няколко години.

Сашо и Деси се върнаха в годините назад, а тв водещата призна, че в началото често са се сблъсквали и не била сигурна дали ще им се получи като екранна двойка.

"Жестоко се забавлявахме, но бях заложник на перфекционизма. А сега до голяма степен мога да кажа, че той е инструмент в моите ръце. В началото на предаването бях свръхсамокритична. Давам си сметка, че със сигурност вече мога да кажа, че съм по-търпелива и смела. Не се влияя от чуждото токсично мнение. Всичките ефири, през които сме минали, ме карат да си мисля, че тези 12 години означават много. За мен беше чест и огромно удоволствие", заяви Деси Стоянова.

Тя се върна и към личната трагедия, загубата на нейния съпруг - журналистът Велислав Русев.

"Човек истински започва да оценява нещо, когато го загуби. Беше трудно, но ключовото е кои са хората до теб и дали имаш предпазна мрежа. Аз имах и тя ме спаси. Надявам се да бъда опора на моите момчета", сподели водещата.