Новини

Таен запис разкрива: Доган и Слави правят правителство зад гърба на турските избиратели

   
Таен запис разкрива: Доган и Слави правят правителство зад гърба на турските избиратели

Правителство на далаверата и гьонсуратлъка с третия мандат планирали тайно Ахмед Доган и Слави Трифонов под благия поглед на Румен Радев. Марионетките им в НС Тошко Йорданов и Джевдет Чакъров щели да свършат черната работа по осигуряване на парламентарно мнозинство за гласуване на бъдещия кабинет. Това довериха наши източници от Турция, където Чакъров организира не особено плодотворни совалки сред изселническата общност.

“Шефа и Слави могат да организират необходимата подкрепа за правителство с третия мандат. Шансът е 50 процента”. Това бил чут да обяснява на софра снощи (бел.ред.: 28 юли т.г.) в Бурса Джевдет. Като под “Шефа” той визира Ахмед Доган, а Слави е лидерът на партия „Има такъв народ“ Слави Трифонов.

В ресторант в „столицата на изселниците“ Чакъров е с председателя на бурсенската организация „Бальоч“ Емин Балкан, хората от екипа на домакина – Айхан Ъшък и Садък Йълмаз, бившия депутат от опозицията в Меджлиса Юксел Юзкан. Шестият човек на масата е шофьорът на Чакъров, сочи ексклузивна снимка, публикувана от сайта Rodopi24.

Потвърждение на заверата между Доган и Трифонов даде днес и шефът на ПГ на ИТН Тошко Йорданов при получаването на третия мандат. Той обяви, че в преговорите за правителство ще бъдат включени и независимите депутати, а успехът им зависел от “двама-трима души”. Няма съмнение, че под “независими депутати” Йорданов визира най-вече отцепниците от ДПС, т.к отломките от “Величие” не са най-надеждните и сигурни хора за подобен алъш-вериш.

За сметка на това предводителят на изгонените от ДПС дерибеи Джевдет Чакъров давал мило и драго да се намърда във властта, за да може той и шайката му да дерибействат безнаказано. Това коментираха с огорчение активисти от структурите на Движението, според които за представителите от малцинствения етнос подобно правителство ще бъде истинско унижение. “Турските избиратели не са смокиново листо, прикриващо плановете на разни самозванци да колят, бесят и крадат. Нашите хора искат кабинет с ясна физиономия и с категорично мнозинство, защото държавните дела не чакат. Има пътища да се строят и трябват кадърни и загрижени за етноса ни управници”, категорични бяха източниците ни от ДПС.

По думите им хора като Джевдет, Рамадан и Джейхан Ибрямов представляват единствено себе си, но не и партията. Изключение правел Илхан Кючук, който най-вероятно щял да отстоява и интересите на лицата с лява резба в бъдещото правителство, които обаче според мюсюлманската вяра са изключително гнусни пред лицето на Всевишния.

“Ако тази шайка се намърда във властта, ще спрат парите за смесените региони и ще гледаме нови пътища, улици, сгради и инфраструктура през крив макарон. Цялото финансиране ще изтече в джобовете им”, вайкат се жители на Кърджали, Хасково, Благоевград, Търговище, Разград и други смесени региони, в които в момента кипи усилено строителство.

Потвърждение за неуспехите на Чакъров дава и безславната му визита в Турция, издадоха наши сънародници от Бурса. Завчера той и евродепутатът Илхан Кючюк участваха в конгреса на Конфедерацията на румелийските балкански турци, но сред гостите и седящи на първия ред бяха и зам.-председателят на ДПС Хамид Хамид, и зам.-председателят на ПГ на ДПС Байрам Байрам. Вчера пък Емин Балкан организира среща на Чакъров с изселнически организации, но от поканените 8 землячески структури, на поканата се отзова само една, пише сайтът Rodopi24.