Шоу

Кание Уест пое пълен контрол върху живота на жена си Бианка

   
 Кание Уест пое пълен контрол върху живота на жена си Бианка

Ден след ден съпругата на Кание Уест, Бианка Ченсори, дефилира наоколо с все по-оскъдно облекло. Понякога тоалетът ѝ се състои единствено от една лента, която да прикрие интимните ѝ части.

Източник разкри пред In Touch, че тоалетите, които Бианка носи, имат по-голямо значение от обикновено парадиране на физическите ѝ дадености.

"Кание вече упражнява пълен контрол върху живота на Бианка", казва вътрешен човек, разказвайки, че 47-годишният рапър диктува всичко около съпругата си. "Той я снима от всеки ъгъл, преди да излязат", казва още мъжът. "След това започва да критикува тялото ѝ, което е много унизително."

Нейният гардероб е само началото. "Кание също така проверява социалните ѝ медии и контролира какво яде и пие. Дори не ѝ е позволено да си ляга, докато той не ѝ каже. Той казва, че е за нейна полза, но той я е превърнал в собствена Степфордска съпруга!"

* "Степфордска съпруга" се използва в случаите, когато съпругата е покорна на мъжа си. Тя се подчинява изцяло на неговата воля и е заета с домашните грижи и собствения си външен вид. Степфордските съпруги правят само това, което искат техните съпрузи.