Шоу

Хороскоп за днес - 5 август

   

  google

Овен

Комуникацията може да ви създаде напълно необясними проблеми. Важно е да сте отзивчиви и не толкова контролиращи. Слушайте другите, не се опитвайте да довършвате техните мисли или желания. Все пак не винаги сте прави и трябва да решите - дали искате да сте прави или да сте щастливи.

Телец

Днес отговорността, която сте поели ще ви се стори прекалено тежка, а наградата за положения труд може да ви донесе повече разочарования, отколкото радост. Най-добре е да не тръгвате с прекалено големи очаквания. Бъдете като децата, правете нещата на игра.

Близнаци

Постарайте се да не позволявате на обзелата ви лека, весела хулиганщина да ви накара да сътворите някакви неприятности. Всяка енергия може да бъде използвана за мирни цели, използвайте я да сътворите нещо забавно - игра, текст, песен, лятно състезание. Първо помислете какъв би бил резултатът от действията ви и тогава започнете.

Рак

Луната започва да се изпълва със светлина и е време да помислите какво имате за правене. Хубав ден да сложите в ред дома си и да обърнете внимание на храненето си, не само физическото.

Лъв

Защо да задавате въпрос, като отговорът и така е известен? Всъщност, тъкмо, когато решите, че сте наясно с всичко и животът сменя въпросите и правилата на играта. И това му е интересното на живота - неизвестността. Вярвайте в своя творчески гений и просто вървете с вяра напред.

Дева

Може да е понеделник, но имате нужда от откъсване, от почивка и спокойствие. Позволете си малко време в усамотение. Идете на йога, медитирайте. Дори само да поседнете на някоя пейка в парка, пак е начин да поканите вътрешния мир.

Везни

Постарайте се да планирате този ден и стриктно да следвате първоначалния план. Импровизираните решения днес няма да са особено успешни, не разчитайте на тях. Пък и най-добрата импровизация е, ако можеш да спазваш схема.

Скорпион

Може би ще съжалявате за решението, което обстоятелствата ще ви принудят да вземете. Но макар да знаете това, ще се наложи да го вземете. Ако не го направите, ще съжалявате по друг повод. Както е казал народът - няма пълно щастие.

Стрелец

Днес ще бъдете онзи огън, на който е приятно да сгрее човек умореното си тяло. Това е добре за околните, но заради собственото ви здраве е добре да регулирате силата на огъня.

Козирог

Днес е важно да обърнете максимално внимание на създаването и поддържането на всевъзможни контакти. Не се ядосвайте, ако сте прекарали деня си в писане на писма или в телефонни разговори, това ще ви донесе полза в бъдеще.

Водолей

Насладете се на момента и не мислете за бъдещето. Днес и без друго не можете по никакъв начин да му повлияете, така че можете с пълно право да се оттеглите на някое прекрасно уютно местенце.

Риби

От вас днес само дето искри няма да излитат, макар че и това не е сигурно. Ще привличате цялото внимание, ще се намирате в центъра на всички събития. Ако се стремите към лидерство, днес ще го получите на тепсия.

хороскоп от astrohoroscope.info