Шоу

Дарина Павлова запозна сина си с бившата на Гришо - Мадалина Геня

   
Дарина Павлова запозна сина си с бившата на Гришо - Мадалина Геня

Дарина Павлова бе в ролята си на продуцент и представи порасналия си син - Илия-Калоян, на киноелита на остров Иския, където се състоя ежегодният едноименен кинофестивал, пише "24 часа".

На романтичния остров в Южна Италия синът на Дарина и Илия Павлов се запозна и с румънската красавица и бивша изгора на българския тенисист Григор Димитров - Мадалина Геня.

Именно с нея няколко поредни вечери се срещнаха Дарина Павлова и синът.

Съпругата на Илия Павлов, който приживе бе собственик на компанията "Мултигруп", е част от екипа на новия филм "Тотем", в който участва бившата приятелка на тенисиста Григор Димитров - знойната Мадалина Геня. Лентата се очаква да излезе догодина.

Сюжетът показва две деца, отгледани в приемен дом с мечти за Холивуд. За да избягат от престъпното семейство, за което работят, те рискуват всичко. Главни действащи лица във филма са още Ник Валелонга и Лука Тарталя, разказват от екипа.

На една от вечерите на Дарина Павлова с Мадалина Геня двете си поговориха за новостите в киното, както и по актуалната напоследък тема, свързана с изкуствения интелект, който навлиза с бързи темпове в тази индустрия. Дарина подкрепя Мадалина и в активната дейност по опазването на околната среда.

Неотдавна на церемония във Флоренция Геня бе отличена за действията си по популяризиране на инициативата и насърчаване на общественото здраве.

И тази година Дарина Павлова бе в борда на филмовия и музикален фестивал. В него влизат маститият продуцент Ави Лърнър, собственик на студио "Ню Бояна", датският режисьор и носител на "Оскар" Биле Аугуст, холивудският режисьор Майкъл Радфорд, американският сценарист, режисьор и продуцент Стивън Залиян и още кинаджии от цял свят.

В края на фестивала Павлова бе поканена на сцената от основателя на кинофорума - италианския продуцент Паскал Вичедомини, за да благодари за подкрепата през тези 22 години, откакто съществува форумът край бреговете на Капри.

В Иския Дарина бе с очарователния си син Илия-Калоян, който бе неин кавалер по време на партитата на събитието.

Младият мъж в момента се занимава с кино. Само месец след като завърши в Щатите бакалавърската си степен, свързана с бизнес, той започна работа в една от най-известните филмови компании в света, и то на висока позиция след конкурс.

Илия спечели длъжността "директор международни продажби" във филмовия гигант "Милениум филмс". Годишната му заплата за този пост в САЩ, където живее, е около 200 000 долара.

Любопитна подробност е, че като възпитаник на университета в Колорадо милионерският син е изучавал математика и икономика и много го бива в продажбите.

Младият Илия се е ориентирал към печеленето на пари в киноиндустрията и впечатлил изключително бързо комисията, като смятал огромни суми наум.

Веднага след като се дипломира, синът на Дарина Павлова започна стаж в прочутата агенция за управление на таланти Wime-img.

Сред близките приятели на младежа са Мел Гибсън, Силвестър Сталоун, Джордж Клуни, както и много други холивудски звезди.

През всички фестивални дни в компанията на казанлъчанката се движеше и италианският модел и актьор Микеле Мороне, който вече познава България, тъй като е снимал у нас.

Двамата с Дарина започват работа по голям филмов проект. В момента Мороне снима с Блек Лайвли на остров Капри и през есента ще стартира работата си по още два нови филма.

Дарина бе основно действащо лице и по време на италианската галапремиера на филма "Зидарят" заедно с продуцента и собственик на "Милениум филмс" Ави Лърнър, с когото я свързват и бизнеспроекти в света на киното.

Павлова не пропусна да направи реклама на България и на срещата си с бившата жена на Силвестър Сталоун - 61-годишната филмова звезда Бриджит Нилсен.

На фестивала тя сияеше в компанията на младия си съпруг от Сардиния Матия Деси, от когото роди единствената си дъщеря Фрида след четирима синове.

Пред Дарина Бриджит сподели, че с удоволствие би посетила "красивата ни България", за която само е чувала от близкото си обкръжение.

По време на една от галавечерите на фестивала Дарина представи и своя дългогодишен сътрудник Сандро Рубини на мастити продуценти.

След като дълги години бе пиар на Павлова, Рубини вече развива продуцентска дейност в Мексико и скоро по "Нетфликс" ще тръгне сериал, по който той работи.

За финал българката акостира в Сен Тропе, където бе един от специалните гости на събитието Gala One, организирано от нов милионерски холдинг.

На специалната вечер във Френската Ривиера присъства и талантливата ни актриса Мария Бакалова, а събитието имаше и благотворителен характер.

Дарина бе на една маса със звездите Кейт Бекинсейл, Кейт Хъдсън, Камила Кабейо и Ема Робъртс, а на сцената пя Кайли Миноуг.

Другата новина около нея е, че започва работа с нашумелия арабски продуцент Моа ал Турки, който финансира последната лента с Джони Деп - "Жан дьо Бари: Фаворитката на краля". През декември Павлова ще е VIP гост на неговия частен филмов фестивал в Джеда край бреговете на Червено море. На него Турки ще бъде придружен от топмодела Алесандра Амброзио, която заедно с Наоми Кембъл ще е специален гост на форума.

Дарина Павлова вече е запознала милионера меценат със своите проекти. Сред тях е и филмът, с който рекламира България в Дубай. Синът Илия-Калоян снима лентата десет дни във Варна миналата година.

"Прекрасна е нашата родина. Трябват обаче хора, които да я презентират. Аз мога да направя това по най-добрия начин", казва Дарина Павлова. Филмът на сина вече бе презентиран пред свекъра на майка му - богаташа Акрам Микнас. В ОАЕ мултимилионерът се слави като Краля на рекламния бизнес.

Акрам е баща на Терек Микнас, който е мъж на дъщерята на Дарина Павлова от първия брак на покойния Илия Павлов - Венцислава.

Истинската ѝ майка е Антоанета Чергиланова, с която приживе собственикът на "Мултигруп" се разведе. Въпреки това Дарина Павлова, която е втората съпруга на Илия, е в перфектни отношения с Антоанета.