Икономика

Новият Moto G85 5G е най-новият извит смартфон във Vivacom

   

  Vivacom

Новият смартфон на Motorola – Moto G85 5G вече се предлага във Vivacom. Той е първият на марката с извити ръбове и е перфектен за потребителите, които търсят устройство от среден клас със страхотни характеристики. Смартфонът се предлага в комплект със стъклен протектор на цена от 16,98 лева на месец на лизинг за 36 месеца с 24-месечен договор за новия план Unlimited 200.

Moto G85 5G има мощен процесор Snapdragon, висококачествени говорители Dolby Atmos и голям капацитет на батерията. Смартфонът е с голям 6,67-инчов дисплей, защитен от надрасквания със здраво Corning Gorilla Glass 5 покритие.

Новият Moto G85 5G идва с усъвършенствани камери за невероятни снимки. Той има 50 МР основна камера, която работи с мощен Sony – LYTIA 600 сензор за наситени цветове дори при ниска осветеност. 32 МР селфи камера прави снимките реалистични и с изключително висока резолюция. Също така тя предлага и функцията Photo Booth, с която изображенията са като направени във фото кабина, групирани по четири. Основната камера на смартфона има портретен режим на снимане, както и много нови функции за редактиране на изображенията, благодарение на вградения изкуствен интелект.

Устройството разполага с много място за съхранение на файлове и батерия с капацитет от 5000 mAh часа. Потребителите могат да изберат от два страхотни цвята с гръб от веган кожа – градско сиво и кобалтово синьо.

Повече информация за новия Moto G85 5G може да видите ТУК.