Шоу

Хороскоп за днес - 14 август

   

  google

Овен

До обяд по-добре си спестете хапливите приказки, защото следобед може и да съжалявате за това. Гледайте да не проявявате щедростта си с чужди средства.

Телец

Днес може да останете неприятно изненадани от развоя на събитията. Точно към края на деня шефовете ви ще се сетят, че има много спешни неща за вършене. Ще трябва да защитите авторитета си.

Близнаци

До обяд ще имате доста сериозни отговорности, към които трябва да се отнесете по подобаващ начин. Следобед ще можете да си отдъхнете и да помислите за някое приятелско събиране.

Рак

Днес трябва да сте по-дисциплинирани и сериозни към себе си. Организирайте си профилактични прегледи и изследвания, време е да се подготвите за есента. Грижата се себе си е важна, за да може адекватно да се погрижите и за всичко останало, не го забравяйте.

Лъв

Днес ще сте малко носталгично настроени и заради това може да пропуснете доста интересни възможности. Вземете се в ръце и не се чудете, а просто приемете подаръците на съдбата.

Дева

Деловите ви действия едва ли ще се увенчаят с огромен успех, но затова пък възможностите ви за развлечения непрекъснато ще се увеличават. Ако искате да докажете величието си, организирайте една незабравима вечер за любимия си човек.

Везни

Днес имате възможност да постигнете невероятни успехи. Ще се почувствате вдъхновени и ентусиазирани от хората, с които работите. Яхнете това настроение, докато е време.

Скорпион

До обяд ще сте малко мудни и ще разчитате най-вече на другите, но следобед ще разберете защо на вълкът му е дебел вратът.

Стрелец

Да сте използвали късмета си през предишните два дни, защото днес ще ви се наложи доста да се потрудите. Не, че това ще ви е неприятно, но ще имате по-малко време за забавления.

Козирог

Мисълта, че ще можете да разпуснете два дни ще ви дава сили да понесете всичко, дори и некоректното отношение на колегите. Не позволявайте жегата да ви размекне, лесно могат да ви отмъкнат някои дреболии, така че пазете си портфейла.

Водолей

При вас всичко тече като по ноти, само внимавайте да не свирите фалшиво. Спазвайте тактовете и всичко ще ви е наред. Днес може да ви изненадат с добра новина, че ще получите парички.

Риби

Нищо чудно днес да се опитат да ви уловят за “канарчета”. Не бъдете наивно доверчиви. Отделете си повече време за приятелите и любимия човек.

хороскоп от astrohoroscope.info