Шоу

Памела Андерсън: Хората ме харесват повече без грим

   


Бившата "спасителка на плажа" Памела Андерсън разкри, че хората не са я харесвали докато не започнала да излиза навън без грим. В интервю за списанието Better Homes & Gardens актрисата сподели: "Откакто съм по-естествена, забелязвам, че хората ме възприемат повече. Спират ме по улицата, заговарят ме."

Памела разказа, че не е очаквала да предизвика такъв интерес с новата си натурална визия, но е доволна от резултата. "И на мен не ми харесваше да стоя с часове на стола, докато ме гримират. Веднага щом свалих маската, светът ме възприе."

Освен известна с участието си в "Спасители на плажа", Андерсън е популярна и заради тежкия грим и вдигнатата нагоре коса. Абсолютната класика през 90-те. Всичко се променя обаче, когато единственият човек, на когото може да се довери за макиаж умира през 2023 г., пише dir.bg.

Оттогава насам тя е категорична, че няма да сложи грим повече върху лицето си. Дори се появи в естествен вид на Седмицата на модата в Париж.

"Децата ми, които знаеха, че назад във времето съм се снимала и за Playboy и съм изградила някакъв имидж, започнаха да ме приемат по-насериозно, откакто се оттеглих от светлината на прожекторите и започнах да водя по-простичък начин на живот", заключи пред списанието Памела.