Шоу

Ергенът Евгени Генчев става водещ на новото шоу - Коя е тази песен?

   


Ергенът Евгени Генчев ще бъде водещ на играта "Коя е тази песен?". От 25 юли започна кастингът за набиране на хора, които желаят да участват в проекта на bTV. Засега в играта са се включили над 200 човека.

"Музиката е израз на емоция, енергия, тя е комуникация. Тя може да е нещо, което отправяш като послание индивидуално или в колектив. Невинаги е гарантирано, че честотите на колектива ще съвпаднат. Такива ситуации не съществуват тук. Огромен кеф е за мен да живея и творя."

Това казва самият Евгени Генчев, който от малък постига завидни успехи над пианото.

Музикалният му талант не е единственото, заради което от телевизията се спират на него. Интелигентното му излъчване акомпанирано с добрия външен вид, провокира телевизията да го избере за водещ на популярната нова игра.

Играта, която в България ще се излъчва под заглавието "Коя е тази песен?", е създадена в САЩ и се реализира в над 27 държави по света.

В нея двама играчи се състезават в няколко рунда. За да влязат в играта, те трябва да знаят, запомнят и идентифицират песни от всеки жанр и всяка епоха. За да спечелят, състезателите трябва да изпреварят опонентите си и да познаят правилната песен в поредица от игри. Накрая има и награди. Засега като ководещ на Евгени е харесана певицата Виктория Георгиева, която представи страната ни на "Евровизия" през 2021 г.

Двамата с Генчев вече са се пробвали като ководещи на сцената на "София лайв клуб" през май. Тогава те представиха шоуто "Пей с нас" и търсиха хора, които се интересуват от музика и могат да пеят. Двамата още тогава откриха, че се сработват чудесно на сцена. Популярността на изпълнителите, талантът и добрата им репутация впечатли куп млади хора, които искаха да се пробват. Към днешна дата те могат да го направят и в играта "Коя е тази песен?", която стартира през есента в ефира на bTV.

Телевизията вече получи правата на четири подобни предавания - "Колко ми даваш?", "Коя е тази песен?", "Помниш ли текста?" и "Кажи честно", напомня "България днес".