Свят

Крал Чарлз III и Камила наложиха строга забрана на децата на принц Уилям

   
Крал Чарлз III и Камила наложиха строга забрана на децата на принц Уилям

През лятната ваканция много деца отиват при баба и дядо на село. Нещо подобно се случва и в британското кралско семейство - крал Чарлз III и Камила са в лятната си резиденция Балморал, където посрещат деца и внуци.

Да прекараш известно време в замъка в Шотландия обаче идва с определени правила, които се напомнят всяка година на по-младите членове на семейството. И едно от тях е забраната на правене на снимки на територията му.

Подразбира се, че е абсолютно забранено и публикуването на каквото и да било, свързано с престоя, в социалните медии. Вътрешни източници разкриват пред Express, че на младите членове на семейството - особено тийнейджърите, отново е било напомнено за това правило и това лято.

"Това е вътрешна семейна ваканция, а заради големия брой членове на семейството, които идват тази година, всичко трябва да си остане такова - вътрешно", коментират източниците, пише lifestyle.bg. Всяка снимка, попаднала в социалните медии, би била потенциален риск.

Сред тийнейджърите в Балморал това лято са петимата внуци на Камила: децата на сина ѝ Том Паркър Боулс Лола на 16 и Фреди на 14, както и децата на дъщеря ѝ Лора Лопес Елиза на 16 и 14-годишните близнаци Луис и Гъс.

Децата на принц Уилям и Кейт Джордж, Шарлот и Луис също ще пристигнат в замъка, но предвид начина, по който ги гледат родителите им, едва ли разполагат с телефони. Шестимата внуци на принцеса Ан също ще дойдат - тяхната възраст е между три и 13 години.