Спорт

Palms Bet ще си партнира и с волейболния Левски: Левски е кауза за нас!

   
Palms Bet ще си партнира и с волейболния Левски: Левски е кауза за нас!

Волейболният клуб Левски представи новия си партньор, като това е компанията Palms Bet. Двете страни подписаха договор за сътрудничество за 3 години, като той може да бъде продължен за по-дълъг период при взаимно разбирателство и добра работа, пише БТА.

От страна на Левски на представянето бяха президентите на клуба Владимир Николов и Давид Давидов, съсобственикът на компанията Роси МакКий и изпълнителният директор Лъчезар Петров пък представляваха Palms Bet.

"Този договор за 3 години ще ни донесе допълнителна финансова стабилност и идва в изключително важен момент заради участието ни в Шампионската лига при мъжете и засилените амбиции в женското направление на волейбола в Левски. С Palms Bet имаме сходна визия за развитието на спорта и тя е инвестиция в младите. Пиревтстваме компанията в нашето семейство, като ще се стремим към най-добро взаимно развитие", каза Давид Давидов.

"Благодаря и добре дошли! Тъй като отговарям за спортно-техническите въпроси мисля, че с този партньор при участието си в Шампионската лига при мъжете и Купата на европейските конфедерации при жените ще бъдем на достойно ниво", допълни го Владимир Николов.

"Изключително развълнувани сме. Това а заявка за развитието на спорта в България. Левски е кауза за нас и знаем, че си заслужава да се инвестира във всички клубове Левски. Днес е Голяма Богородица и ден на християнското семейство и е идеалният момент за начало на това партньорство. Следващите 3 години ще направим много неща заедно и ще вървим напред и нагоре. Най-важното е, че те са избрали правилния път в спорта - работа и инвестиции в развитието на детско-юношеската школа. Това е залог за развитието на целия български спорт. С удоволствие прегръщаме и подкрепяме инвестицията в бъдещето. Това е само началото!", обяви Роси МакКий.

Компанията Palms Bet е основен спонсор на футболния Левски, като е партньор и на Българската федерация по художествена гимнастика и клуб Левски Илияна.