Шоу

Ретроградният Меркурий ще донесе късмет на три зодии

   
Ретроградният Меркурий ще донесе късмет на три зодии

Една от най-известните астроложки в света - Тамара Глоба е категорична в прогнозата си, че въпреки лошата си слава ретроградният Меркурий ще донесе невиждан късмет и триумф на три зодии.

Риби

Особено внимание трябва да се обърне на финансите и възможностите за кариера. Риби, бъдете внимателни и избягвайте съмнителни бизнеси, за да не станете жертва на измама. Близките ви ще играят ключова роля. Техните съвети ще ви помогнат да изберете правилния път и да избегнете грешки, пише в. Марица.

Рак

Периодът ще донесе особен късмет за Раците. Важно да запазите спокойствие и да действате решително. Успехът през този период ще зависи от способността ви да вземате бързи и обмислени решения. В личен план са възможни приятни изненади и нови запознанства, които да прераснат в силни отношения.

Скорпион

Скорпионите също ще усетят положителното влияние на ретроградния Меркурий. Вашата интуиция ще бъде в най-добрата си форма, което ще ви помогне да вземете правилните решения в трудни ситуации. В професионалната сфера се очаква повишение и признание на заслугите ви. Важно е да сте постоянни и да не се страхувате да поемате отговорност.