Шоу

Мадона празнува 66 с младо гадже в Портофино (СНИМКИ)

   

  google

Поп иконата Мадона празнува днес своя 66-и рожден ден. „Материалното момиче“ знае как да отбележи пенсионната възраст - под ръка с новото си гадже в Портофино, Италия.

Младият мъж до Поп кралицата се казва Аким Морис и е на 28. Чернокожият симпатяга е роден в Ямайка и е футболист.

Двамата се разходиха в историческия италиански град, позволявайки на феновете и медиите да ги снимат. Мадона беше облечена в черна дантелена рокля "Долче и Габана", а футболистът беше заложил на къси панталони и тениска.

В легло с Мадона

Мадона и Аким се срещат за първи път през 2022 г. Не е ясно от кога са двойка, но на 4 юли тази година поп иконата публикува серия от пикантни снимки, на които присъства и 28-годишният футболист.

Мадона Луиз Вероника Чиконе е родена на 16 август 1958 година в Бей Сити и е третото от общо осем деца в семейството на Силвио Чиконе и Мадона Луиз Фортин. В кръвта й тече италианска, френска и канадска кръв. В личния си живот родената в щата Мичиган поп икона е истинска мъжемелачка.

На разходка с Аким

Макар че се е омъжвала само 2 пъти, нейните партньори в живота със сигурност са много повече. Сред по-известните имена от списъка са актьорът Шон Пен, с когото има бурна връзка, скандалният баскетболист Денис Родман, режисьорът Гай Ричи, актьорът Уорън Бийти, бедният писател Анди Бърд, рапърът Тупак Шакур и музикантът Принс.

Последните няколко връзки на звездата се следят с особен интерес, заради огромната възрастова разлика между нея и партньорите й. Само преди няколко месеца излезе новината, че поп иконата се е разделила с 35 години по-младото си гадже. 30-годишният треньор по бокс Джош Попър и Мадона сложиха край на 1-годишната си връзка, защото двамата не съумели да намерят време един за друг заради турнето на певицата.